VIDEÓ: Így kell elbukni egy 2v0-t, bemutatja a GODSENT

VIDEÓ: Így kell elbukni egy 2v0-t, bemutatja a GODSENT

Az ESEA Premier 24 versenyén a GODSENT egy félig már megnyert kört engedett ki a kezéből, az ellen játékosai még haláluk után is le tudták hozni a kört!

A GODSENT szekere már a tavalyi év végén is erősen döcögött, pedig akkor még JW és flusha húzta a csapat eredményeit. Sokan úgy vélték, ha a csapat nem jut ki a Majorra, akár le is húzhatják a rolót, végül ez a bravúr összejött a svédeknek, de így a GODSENT így sem úszta meg az összeomlást.

Bréking: Újra összeáll a tavalyi Fnatic!

5 hónapig bírták külön, újra egy zászló alatt a tavalyi IEM Katowice győztes Fnatic!

Flusha és JW visszamentek a fnatic-ba, régi társaik mellé, a GODSENT pedig megörökölte az onnan kiebrudalt disco doplan + twist párost. A lineup azonban így már lassan egy Epsilonnál és Heroic-nál is gyengébb északi együttesre hasonlít csak, nyomába se ér a csúcson ülő North-Astralis-fnatic-NiP négyesnek.

Az ESL Pro League-be nem jutottak ki, helyette a profi liga előszobájaként számon tartott ESEA Premier 24-ben vitézkednek. A legutóbbi fordulóban a FlipSid3 elleni rangadón 11:11-ig szoros mérkőzést láthattunk, otta zonban valami elszakadt a GODSENT-nél:

A már megnyert kör elvesztésével a FlipSid3 került fölénybe, nem csak a körök számát, de a CS:GO-ban rendkívül fontos anyagi helyzetet tekintve is, így innen már sima útjuk volt a győzelemhez. 16:13-ra markeloff-ék behúzták a győzelmet, rávilágítva arra, amiről flusha is nyilatkozott: a GODSENT-nél fejben még mindig nem stimmel valami.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!