FIFA: Egy oldalon a Fnatic és az AS Roma

FIFA: Egy oldalon a Fnatic és az AS Roma

A világ egyik legnagyobb esport brand-je egy számára új játékban is képviselteti ezentúl magát, mégpedig az AS Rómával karöltve.

2017, Február 14. Róma:

Ekkor történt, hogy a világ egyik legnagyobb esport szervezete, a Fnatic és Olaszország legnagyobb múlttal rendelkező csapata bejelentette együttműködését. Persze a játék nem más, mint a FIFA.


Nainggolan ismerkedik az újoncokkal

Lineup

Egyből három játékossal erősítenek a farkasok, és a manapság divatos és nem utolsó sorban hasznos menedzseri szék sem marad üresen. Nézzük, név szerint kik ők:

  • Sam “Poacher” Carmody,
  • Aman “Aman” Seddiqi,
  • Nicoló “Insa” Mirra

Természetesen a formális nyilatkozatok is megjelentek a felek részéről, de inkább ismerkedjünk meg a játékosokkal.

Nicoló “Insa” Mirra

Insa 2008-ban kezdett el a játékkal játszani, de versenyszerűen viszonylag későn, csak 2014-ben indult el különböző kupákon. Érdekesség, hogy Gears of War-ban is szerencsét próbált kompetitív szinten, de végül a FIFA mellett tette le a voksát. Ő az első olasz esportoló a Roma színeiben. Főleg kivárással és sok pozícióváltással próbálja hibára kényszeríteni az ellenfelét. Az az elve, hogy mindenki hibázik, ő pedig próbálja ezeket kegyetlenül kihasználni. Az egyik legelterjedtebb felállást használja: 4-1-2-1-2 és 4-2-3-1. Legnagyobb eredményének azt tartja, amikor meghívták Zürichbe, és a FIFA fejlesztőivel és más profikkal együtt konzultáltak a FIFA esport oldaláról. 

Aman “Aman” Seddiqi

Aman a FIFA 2002-vel indította el karrierjét, persze akkor még nem voltak nagy versenyek. Első kupáján egyből 4,000 dollárral távozott, a szép kezdés pedig ígéretes folytatást kívánt. A játékstílusa szerinte teljesen idegőrlő. Szoros, fegyelmezett védekezés, nem hagy egyetlen lukat sem a védelemben. Ő is a fent említett két felállást preferálja leginkább. 

Mindketten órákat gyakorolnak és elemeznek naponta. Elsősorban a FUT Championship kvalifikáció a céljuk. Végül egy kis szórakozás az AS Roma játékosaival.

Ha érdekelnek a foci világ hírek, kattanj át a Goal.com-ra!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!