Karsa:

Karsa: "Csacsinak vigyáznia kell, hogy a tornya ne dőljön be idő előtt"

Oaklandben az UOL nyert, Katowicében egyszer már visszavágtak. A Flash Wolves junglerével, Karsa-val interjúztunk!

Vannak, akik úgy tartják, hogy Karsa a keleti világ legjobb nem-koreai junglere. A Flash Wolves játékosa több mint két éve erősíti az egyik legjobb dél-kelet ázsiai csapatot, Rek'sai, Lee és Nidalee is a védjegyei közé tartozik, de nem metafüggő a játéka, bármilyen stílust tud képviselni. Katowicében már megnyerték a csoportjukat, így legközelebb csak vasárnap játszanak, de nekünk már szombaton sikerült elcsípni egy rövid interjúra, ahol beszélt a tavalyi vb-ről, az oakland-i teljesítményükről, az idei csapatról és Vizicsacsiról is!


Many people say that Karsa is probably the best non-Korean jungler in the Eastern World. The Flash Wolves jungler is a solid part of his team, he's great with Rek'sai, Lee and Nidalee as well, but his champion pool is not meta-dependant, he can play any styles. They've already won their group in Katowice, so they only play on Sunday, but we've managed to interview him, where he spoke about last Worlds, Oakland, the team this year and Vizicsacsi!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.