Európa két legjobb csapata meccsel az IEM elődöntőért

Európa két legjobb csapata meccsel az IEM elődöntőért

UoL vs G2 visszavágó jön Katowicében, az Esport1 stábja a helyszínről tudósít folyamatosan!

Bő egy hét telt el azóta, hogy az EU LCS A és B csoportjának aktuális első helyezettjei, a Unicorns of Love és a G2 összecsaptak egy Bo3 keretében. Azt a mérkőzést a G2 nyerte 2-0-ra, de könnyen alakulhatott volna máshogy is az eredmény. Ezúttal a menedzser, Romain imái se segítettek Csacsiékon:

Az EU LCS-ben most viszont szünet van, hiszen javában zajlik az IEM Katowice, ahol az UOL és a G2 ismét összekerültek. Előbbi győzelemmel mutatkozott be az LCK utolsó helyén tanyázó Kongdoo Monsters ellen, utóbbi azonban vereséggel indított a végül csoportelső Flash Wolves-szal szemben. Persze jöttek a vakáció mémek, ahogyan az illik, de talán egy kicsit elcsendesedtek, amikor az UOL a felsőági döntőben - ha nem is olyan simán - kikapott 2-0-ra a tajvani gárdától. Úgy tűnik, Karsáék Betty személyében egy nagyon erős lövészt találtak, mérföldekkel erősebbnek tűnnek, mint tavaly Oakland-ben. A G2 viszont kicsit izzadósra fogta a történetet, az FW elleni vereség után a Kongdoo ellen már nekik is Bo3-ban kellett bizonyítaniuk, és bár 2-1 lett a vége, amivel Perkz-ék némileg javították a nemzetközi Win-Lose arányukat, három db fél órás meccs volt, szóval vagy egyik, vagy másik csapat snowballozott.

Ha lemaradtatok volna róla, teljes meccsek Katowicéből itt:

Ennek fényében csak még izgalmasabb lesz a G2 és az UOL összecsapása, ráadásul csak a győztes jut majd be a legjobb négy közé, a vesztes búcsúzik a tornától. A nap másik meccsén szintén alsóági döntő lesz, az H2k és a Hong Kong Esports játszik majd egymás ellen egy Bo3-at, azt a csoportot a ROX Tigers nyerte. A papírforma alapján H2k győzelem kéne, hogy legyen, így ha minden jól megy, két európai csapat is lesz majd a legjobb 4 között!

Az Esport1 stábja egész hétvégén a Spodek Arénából tudósít majd, igyekszünk minél több interjút elhozni nektek! Addig is, itt egy kis ízelitő abból, hogy milyen a helyszín!

A szombati program: H2k vs. HKE 14:00, UOL vs G2 17:30, magyar közvetítés pedig a megszokott helyen:

Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!