A HLTV alapítója kétségbe vonta Thorin szakértelmét

A HLTV alapítója kétségbe vonta Thorin szakértelmét

Petar Milovanovic alapjáraton egy nyugodt fickó, de úgy tűnik ha valami, hát a hibás érvek képesek kihozni őt a sodrából.

Petar Milovanovic, a mértékadó HLTV portál egyik tulajdonosa és ötletgazdája alapjáraton egy nyugodt fickó. A statisztikák és a játék minden egyes apró szegmense a kisujjában van, ám véleményével maximum a közösségi médiában találkozunk, nem vágyik a reflektorfényre.

Most azonban szép kis bombát dobott a közösségen belül azzal, hogy Thorin szakértelmét kétségbe vonta, sőt kijelentette, a legnagyobb versenyek közkedvelt elemzője átlagon aluli módon érti csupán, mi zajlik a pályán.

A nyugodt HLTV tulajdonost tehát úgy tűnik ha valami, hát a hibás érvek képesek kihozni a sodrából. Szerinte ugyanis Thorin évek óta téves következtetéseket von le a statisztikákból, amiért a közösség Thorin-ellenes része persze egyből a vállán hordozza Petart. Több száz reakció érkezett a posztra, de igazából mindenki arra vár, vajon Thorin reagál-e az esetre.

Ezúttal ugyanis nem üres és rosszindulatú támadással áll szemben, hanem egy valódi CS:GO szakértő vonta kétségbe skilljeit, ahogy egyszer GeT_RiGhT is megtette már. 2015-ben a DH Summer színpadán állva úgy fogalmazott: "Thorin sz*rt se ért az egészhez."

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!