A dánok tényleg világuralomra törnek, új Top20 esélyes csapat készül

A dánok tényleg világuralomra törnek, új Top20 esélyes csapat készül

A Tricked együttesében eddig is folyamatosan voltak a cserélgetések, mostanra azonban ütőképes lineupot találtak a csapatnak.

Az Astralis Major győztesként és a világranglista éllovasaként a világ trónján ül. Mögötte szorosan kapaszkodik a csúcsra a fiatal skillgépeket mozgató North, de természetesen a Heroic-ról sem szabad megfeledkezni, ha dán együtteseket szemlézünk.

A névsor következő eleme a mostanában ismét jól igazoló, ígéretes ötössel összeálló Tricked, akik a Splyce és a Heroic forgatásait kiahsználva jókor voltak jó helyen.

Friis és AcilioN érkezése egyértelmű erősítés a csapatnak, a két játékos az SK-ban és a Heroic elődjében, a Team X-ben játszott is már együtt, nem is rossz mutatókkal. Kiegészülve es3tag skilljével és boRUP utóbbi időkben mutatott jó formájával, egészen ígéretes csapat kovácsolódott a mosómedvés logó árnyékában. És mi lenne itt, ha még HundeN is magára szedne egy kis skillt!

A hétvégi ECS kvalin az új lineuppal is sikerült Top8-ig menetelniük, FLASH egykori csapatát, az iNation-t is szépen lerendezték Inferno-n. A főpróba tehát ígéretesnek tűnt, jöhet a gyakorlás!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!