Kijelenthetjük: Katowicében fesztivál lesz a héten!

Kijelenthetjük: Katowicében fesztivál lesz a héten!

Lassan annyi partit és fellépőt jelentenek be az IEM Katowicével kapcsolatban, hogy simán elmenne fesztiválnak is a rendezvény.

Az elmúlt években láthattunk már példát arra, hogy egy-egy rendezvényen hatalmas partikat és koncerteket szerveznek a közönség számára. Nagyon úgy tűnik, hogy ami először a LoL világbajnokságok privilégiuma volt, most megjelenik a Counter-Strike-ban is és az IEM Katowice alatt egymást érik majd a banzájok!

A 2014-es LoL VB-n, a dél-koreai Szöulban, egyszer már hatalmas bulit tettek össze a szervezők azzal, hogy először elkészíttették a méltán híres Warriorst az Imagine Dragons segítségével, majd az együttes a döntő előtt élőben elő is adta azt. Több ezren nézhették végig a helyszínen a nyitó ceremóniát, mely tökéletesen kombinálta a koreai tradíciókat, az európai klasszikus zene hangszereit és a modern, amerikai zeneipar egyik legnagyobb zenekarát.

Ez az esemény másokat is arra sarkalt, hogy készítsenek saját zenét a rendezvényeikhez. Így tett többek között az ESL is a Leet Mob-bal közreműködve és megszületett a 2016-os IEM himnusz, a My Story. Azonban nem lett nagy siker, így nem is hallhattuk túl sokszor, de a klip, amit a játékosokkal forgattak mindenképp megéri az egyszeri megtekintést legalább!

A DoTA 2 rajongók is megkapták a saját zenei produkciójukat a tavalyi Internationalen, ahol egy teljes szimfonikus zenekar nyitotta a világbajnokságot! Ennél nem is az volt a cél, hogy nagy bulira perdítsék a nézőket, sokkal inkább megmutatták a világnak, hogy a szimfonikus zenének is lehet helye egy ilyen nívós versenyen.

Ezek után nem volt kérdéses, hogy az ESL-nek emelnie kell a téten, így az idei, katowicei rendezvényükre Hardwellt hívták meg, hogy felpezsdítse az embereket a vasárnapi nagy döntő előtt! Kíváncsiak vagyunk, hogy esetleg egy újabb IEM himnusz is előkerül vagy csupán hakniról beszélhetünk.

Vasárnap a CS:GO verseny fináléja előtt Hardwell indítja be a hangulatot

Az tuti, hogy már a Counter-Strike döntő előtt felrobban majd az aréna Katowic-ben. A hangulatért Hardwell lesz a felelős.

Azonban, akiknek ez sem lenne elég: egy újabb bejelentés érkezett a héten esedékes versennyel kapcsolatban, méghozzá a fnatic-tól! Ugyanis a Trap Nationnel együtt készülnek egy bulira péntek este, Katowice egyik raktárépületében. A partira ingyenes lesz a belépés, de 18 éven aluliak nem vehetnek részt rajta!

Ez már önmagában is egy hajmeresztő partinak tűnik, de a show kedvéért megjelenik majd vendég DJ szerepben néhány külföldi caster is, név szerint Henry "HenryG" Greer, Matthew "Sadokist" Trivett és Alex "Machine" Richardson. Mindenképp érdemes lesz benéznie az arra járóknak, hátha elkapnak egy-két játékost és/vagy CS:GO hírességet a helyszínen!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!