Véget ért az IEM, folytatódhat az EU LCS egy újabb rangadóval!

Véget ért az IEM, folytatódhat az EU LCS egy újabb rangadóval!

Véget ért az IEM, amit az FW nyert végül, viszont az élet nem áll meg, csütörtökön folytatódik az EU LCS, ideje visszarázódni a régi kerékvágásba.

Több technikai szünettel, mint ahány csillag az égen, de lezajlott az IEM Katowice LoL fordulója, amit végül az FW nyert 2:0-ra a G2-val szemben a vasárnapi döntő folyamán. Három európai csapat is képviseltette magát, a G2-n kívül ugyanis kint volt még az UOL, valamint az H2k is. Az UOL végül a csoportkörök második felében esett ki a G2-val szemben, míg az H2k a kupagyőztes FW ellen marad alul az elődöntőben.

A Flash Wolves lett a bajnoka a technikai malőrökkel megpakolt IEM Katowice-nek

Hodi | 17/02/27 09:43 Elképesztően izgalmas elődöntőket és végül egy nagyon egyszerű döntőt hozott az idei IEM Katowice utolsó napja, de figyelembe véve a sorozatos technikai malőröket, kész csoda, hogy hajnal 1-re befejezték a programot. Az első elődöntő a program szerint 12:30-kor indult, idáig nem is volt baj, de a technikai problémák ördöge azonnal felütötte a fejét, így csak kb.

A mostani hetet egy igazi rangadóval kezdjük, mivel megint két élen járó gárda fog összecsapni. Egyik oldalról Csacsiék, azaz az UOL fog küzdeni, míg másik oldalon a szintén UOL-es vonatkozással rendelkező PowerofEvil és új csapata, a Misfits fog szerepelni. Jelenleg mindkét ötös 5-1-es győzelmi aránnyal rendelkeznek, a Misfits az A csoportban, míg az unikornisok a B csoportban. Csacsiék a múlt előtt első vereségüket szenvedték el G2-val szemben, akkor 2:0-ra kaptak ki, de a második mérkőzés egy alaptámadáson múlt, a Misfits-en pedig szintén csak a G2 tudott felülkerekedni. A nap második mérkőzése is izgalmas lehet, az H2k egyre inkább összeszokni látszik, ezzel szemben a megújult Fnatic még mindig keresi a helyét, mostantól azonban már Broxah-val Amazing helyett.

Ha már ennyi szó esett a G2-ról, a szombatot ők nyitják a gyengélkedő Vitality-val szemben, ahol szintén történtek már cserék az évad során, papíron ennek elég egyértelműnek kellene lennie. A Splyce és a Giants mérkőzésénél az eddigi mutatókat nézve erőteljes előnnyel indul a Splyce, de simán lehet meglepetéseredmény, mert sok minden elmondható a Splyce-ról, csak az nem, hogy stabil a játékuk. 

Vasárnap az eddig nulla győzelemmel és visszatérő xPekével rendelkező Origen próbál majd csodát művelni a Misfits-el szemben, ha reálisak vagyunk, sok esélyt ennek nem igazán tudunk adni. A napot és a hetet is egyben az UOL valamint a Roccat összecsapása zárja majd. Mondhatnánk, hogy könnyű győzelem lesz a 0-6-ban álló Roccat-tel szemben, de ne felejtsük el, hogy az UOL néha hajlamos aktuális ellenfelükhöz igazítani teljesítményét, azaz jobb csapatok ellen felveszik a kesztyűt, míg gyengébbekkel szemben néha elfelejtenek játszani.

Az adást, ahogy eddig is minden héten, a Magyar LoLTV Twitch csatornáján követhetitek majd, csütörtök délután 5 órától:

Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!