hen1 megvadult, az Immortals a legjobb 4 között!

hen1 megvadult, az Immortals a legjobb 4 között!

hen1 és fnx parádéztak, újabb top5-ös csapat búcsúzott Katowicétől!

Az Immortals és a North csapott össze az IEM Katowice 3. játéknapjának első meccsén, a papírforma (és a HLTV ranking) alapján egyértelműen a dán ötös tűnt az esélyesebbnek, de a FaZe újdonsültje, NiKo elmondta, akkor se lepődne meg, ha fnx-ék ellen kellene szombaton játszaniuk.

NiKo: "Szeretném továbbra is ugyanezt a munkát végezni, ennyi"

A FaZe újdonsült sztárjátékosa adott interjút nekünk, ahol mesélt az eddigi teljesítményükről és hogy mit vár a holnaptól.

Nos, a meglepetés nem maradt el, hen1-ék büntettek, nem is akárhogy! Az első map Cache volt, amely köztudottan nem MSL-ék erőssége, ez meg is látszott a CT oldalukon, az első félidőben fnx-ék úgy mentek át rajtuk, mint kés a vajon, 13-2-es félidő, eldőlni látszott az első map. k0nfigék azonban nem adták magukat ilyen könnyen, a nyert pisztolykör után el is kezdődött a visszakapaszkodás. 14-4-nél úgy tűnt, minden elveszett, de valahogy mégis sikerült visszajönni, az Immortals nagyon biztonsági játékra ment, de nem jött be a taktikájuk, a következő pillanatban, egy gyönyörű MSL 4K után pedig már 14-14 volt az állás. 

Az Immortals itt ébredt fel a kómából: hen1 középen lőtt egyet AWP-vel, míg a kétfős, doboz mögötti trükkös B védelemnek köszönhetően a többiek gyorsan tudtak rotálni A-ra, az utolsó kör meg már sima volt, 16-14 lett ezzel az első map.

Jöhetett Overpass, a dánok választása, bár ez a játékukon annyira nem látszott meg. Tény, hogy az elején meggyőzően játszottak, 6-0-ra el is húztak, de az Immortals agresszív CT játéka hosszú távon kifizetődőbb volt, így végül feljöttek és 9-6-os North vezetéssel fordultak a csapatok. MSL 1v3 clutch-ának köszönhetően ezt a pisztolykört is elhozták a dánok, de az immáron T oldalról támadó hen1-ék szép lassan átvették a vezetést. Feljebb kapcsolt a North is, de az agresszív játék nem jött be annyira. 14-13-as Immortals vezetésnél aztán boltz hibázott Magisk-kel szemben, ami végül két körébe került a braziloknak, de végül ki tudták hozni egálra a rendes játékidőt, jöhetett a hosszabbítás.

Itt azonban már nem kegyelmeztek Magisk-ék, négy gyors kört hozva zsinórban, 19-15-re nyerték Overpass-t. Jöhetett tehát a mindent eldöntő, 3. pálya, Cobblestone, ahol a papírforma szerint a North toronymagas esélyesnek számított. fnx és hen1 azonban nem így gondolták, teljesen önkívületben játszottak, 20+-os KD-vel végeztek mindketten.

8-2-es brazil vezetésnél a dánok force-oltak és majdnem be is jött MSL-éknek, gyorsan el is lőttek kettőt, de aztán fnx és hen1 végül lehozták kettős emberhátrányból is, végül 11-4 lett a félidő vége. Innen kellett volna felállnia a North-nak, de nem sikerült: a pisztolykört még hozták a dánok, de utána rávásárolt az Immortals és végül 16-6-al be is fejezték a meccset.

Immortals vs North

Az MVP egyértelműen hen1 lett, nagyon ment a kezében az AWP és kulcsszerepet vállalat mindhárom meccsen. A meccs legszebb lövése pedig k0nfig nevéhez fűződik, aki Five-Sevennel lőtt egy zseniális 4K-t. Végül ez se volt elég. 

A North így kiesett, az Immortals pedig a FaZe ellen játszik majd szombaton!

A magyar közvetítés továbbra is megy, gyertek nézni: 

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!