Színpad után irány a kórház, műteni kell dev1ce-ot

Színpad után irány a kórház, műteni kell dev1ce-ot

Az Astralis fiatal tehetsége az IEM Katowice után kés alá fekszik, az utóbbi hetekben csak gyógyszerek hatása alatt volt képes játszani.

Az Astralis felült az IEM trónjára, miután a döntőben 3:1-re elverték a friss lineuppal is nagyot menetelő FaZe-t. Dev1ce, a csapat fiatal AWP-se számára azonban nem csak a verseny, hanem a gyógyszerekkel átvészelt időszak is véget ér hamarosan. Az IEM Katowice során gyomorproblémáira végig gyógyszert kellett szednie, ám hazatérve Lengyelországból kés alá fekszik, hogy újra tökéletesen egészséges lehessen.

A reflux-szal küzdő dev1ce-nak nem lesz túl sok ideje lábadozni, ha a dán csapat folytatni szeretné jó évkezdését, hiszen április elején máris jön a StarSeries döntő Kijevből, addig pedig folyamatosan pörög az ESL Pro League.

Hogy dev1ce pontosan mikor fekszik be a szükséges mútétre, egyelőre nem tudni, ahogy azt se, mennyi ideig tart majd a felépülés. De az egészség fontosabb az eredményeknél, így bármibe is kerül, reméljük dev1ce hamarosan túlesik az őt bántó betegségtől.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!