Így néz ki a meta a nerfeket követően

Így néz ki a meta a nerfeket követően

A Tempo Storm összeállításából kiderül, hogy néz ki jelenleg a paklik erősorrendje a Hearthstone-ban.

Meglehetősen képlékeny időszak ez most a Hearthstone-ban, hiszen egy hete léptek érvénybe a legutóbbi nerfek, melyek átszabták valamelyest a játékkörnyezetet. De hogyan is néz ki az "új" meta? A Tempo Storm szokásos jelentése igyekszik választ adni a kérdésre.

Miután a legtöbb deck a változások következtében még némileg kiforratlan, ezért a jóval célirányosabb aggro paklik a Tempo Storm szerint mindenképpen előnyben vannak jelenleg. Ennek is köszönhető, hogy az Aggro Shamannál lényegesen kevesebbet gyengülő Pirate Warrior mellé a Water Rogue is felkapaszkodott Tier 1-be, ahol még a Reno Warlock található meg.

Szorosan mögöttük következik a Tier 2 élén a jelenlegi meta két Jade deckje, a Druid és a Shaman, valamint a Dragon paklik Priesttel és Warriorral. Mutatjuk a teljes rangsort, paklilistákkal együtt!

Tier 1

Tier 2

Tier 3

Tier 4

Tier 5

Bárhogyan is alakul majd a közeljövőben, sok ideje nem lesz a metának arra, hogy stabilizálódjon, hiszen áprilisban érkezik majd a következő kiegészítő, a Journey to Un'goro, mely a mostani nerfeknél is jobban fel fogja kavarni az állóvizet.

Dínók, Questek, Elementálok - Minden egy helyen az új Hearthstone kiegészítőről

A Blizzard hétfő este hivatalosan is leleplezte a Journey to Un'Goro névre hallgató új kiegészítőt, az első lapokat is láthattuk belőle.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!