A G2 több tagja is a PSG-nél járt, újból felerősödnek a pletykák

A G2 több tagja is a PSG-nél járt, újból felerősödnek a pletykák

Kennys és apEX a magánéletben nagy focirajongók, ám elképzelhető, hogy a PSG meccsén tett látogatás során az üzlet is szóba került.

Már a nagy francia átigazolások előtt tudni lehetett, új sztárcsapat formálódik a háttérben. A mostanra már együtt játszó shox-kennyS-apEX-NBK-bodyy ötös akkor még csak pletykaként élt a köztudatban, a bejelentés pedig állítólag azért váratott magára ilyen hosszan, mert a játékosok erősen vívódtak, melyik szervezet neve alatt folytassák.

Két francia szupercsapat is készül, íme a bizonyítékok!

Shox és kennyS végre tényleg összeállnak, a kimaradó francia játékosok pedig új csapatot alapítanak, tele meglepetésnevekkel!

Az EnVyUs és a G2 egyértelműen adta magát, de harmadikként megjelent a PSG is, a srácok esetleges új otthonaként. A francia sztárcsapat végül maradt a G2-nál, ám lehet, csak ideig óráig tart a dolog.

A hétvégén ugyanis kennyS és apEX is tiszteletét tette a PSG hazai meccsén, ráadásul az első sorból élvezhették a kilátást. Köztudott, hogy mindketten nagy focirajongók, de elképzelhető, hogy ennél többről is szó esett ottjártuk alatt. Az biztos, kennyS nem zárkózna el egy esetleges PSG szerződéstől, hiszen hatalmas rajongója a klubnak, ahogy azt egy korábbi interjújában már kifejtette:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!