Különös képességgel tér vissza Elise az új kiegészítőben

Különös képességgel tér vissza Elise az új kiegészítőben

De szó esett az elementálokról is, melyek szintén nem mindennapi dolgokra lesznek képesek.

A következő Hearthstone kiegészítő, a Journey to Un'Goro első trailerében egy ismerős arc is felbukkant, hiszen az előzetesben szerepelt a League of Explorers-ben megismert Elise Starseeker is.

Nemrégiben kiderült, hogy ez egyáltalán nem véletlen: a játék vezető producere, Yong Woo a The Angry Chicken 200. adásában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy Elise kártya formájában is visszatér majd - azok után, hogy a League of Explorers kirotálásával kikerül a Standard játékmódból.

Természetesen nem újrakiadásról van szó, hanem egy új "verzióról", mint például a Ragnaros, Lightlord esetében. Ennek megfelelően egy teljesen új képességre számíthatunk, ami Woo elmondása alapján egészen különleges lesz: a producer állítása szerint az első reakciója az lesz mindenkinek, hogy "mi a fene történik most?".

Woo röviden szót ejtett az elementálokról is, melyekhez egy nagyon érdekes mechanika párosul majd, nem a szokásos egyszerű megoldások (mint pl. +1/+1 minden elementál után). Nem kizárt, hogy már a jövő héten startoló lapbemutatók során fény derül erre!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!