A Dignitas lett a HGC Western Clash győztese

A Dignitas lett a HGC Western Clash győztese

A Dignitas lett a bajnok a HGC Western Clash-en.

Hosszú hétvégéje volt a Heroes of the Storm rajongóinak, hiszen a múlt héten került megrendezésre a HGC Western Clash katowicei LAN rendezvénye, ahol a legjobb három európai, amerikai, ausztrál és latin-amerikai csapat mérkőzött meg egymással. 

Nagy meglepetésre nem a papírformáé volt a főszerep. A Fnatic és a Dignitas elképesztő teljesítményt hajtott végre az egész torna alatt, sikerül minden amerikai és az elsőként kiemelt, az európai színtéren veretlen Misfits csapatát is maguk mögé utasítaniuk, így ők játszhatták a döntőt. Amerika és a kisebb régió képviselői elég gyengén játszottak, de a Nomiát érdemes kiemelni, hiszen az ausztráloknak sikerül köröket is hozniuk még a Misfits ellen is. Az amerikai csapatok közül maradandót a Team 8 csapata ért el, de ők is csak az alsóági döntőig meneteltek.

A döntőben a Dignitas könnyedén hozta az első két kört, már minden drukker azt hitte, 3-0 lesz majd az eredmény, de a Fnatic-nak sikerült egalizálnia. A fordítás végül azonban már nem jött össze, scHwimpi utolsó mérkőzésbeli hibáját a Dignitas könyörtelenül kihasználta, így megvédték tavalyi címüket.
Aki esetleg nem látta a mérkőzéseket, itt mindent visszanézhet.


De nem áll meg a Heroes Global Championship liga, hiszen jövőhéten majd az ázsiai régió megmérettetései következnek. Nektek melyik csapat volt szimpatikus a rendezvény folyamán?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!