A Blizzard visszatáncolt: mégsem lesz Ana nerf! Sombra és Zen is módosul

A játékosok egy emberként hördültek fel a legújabb módosítások láttán, ezért úgy döntöttek, visszaállítják az eredeti értékeket.

A Blizzard a hét elején jelentette be, hogy új frissítés érkezik az Overwatch-hoz, első körben a tesztszerverekre. A patch összesen hat karakter működésén változtatott: Junkrat, Sombra, Winston és Zenyatta erősítést, míg Ana, valamint az új hős, Orisa gyengítést kapott.

Újabb változások jönnek: Ana, Junkrat, Orisa, Sombra, Winston, Zenyatta is érintett

Ismét frissítés érkezik a PTR-szerverekre, hat karakter működésén is módosítottak - köztük a legújabb hősén is.

Ana nerfelése rengeteg játékosnál kiverte a biztosítékot, hiszen sokan indokolatlannak érezték a változtatásokat. Az alábbi módosításokat eszközölte eredetileg a Blizzard:

  • Biotic Rifle: a sebzése 80-ról 60-ra csökkent
  • Biotic Grenade: a sebzése 60-ról 30-ra csökkent, a gyógyítása 100-ról 50-re csökkent

Végül úgy döntöttek, mégsem vezetik be a nerfeket, pontosabban csak részlegesen: a Biotic Rifle gyengítése megmarad, a Biotic Grenade-et azonban visszaállítják az eredeti értékre.

Egyéb változások is várhatóak. Zenyatta esetén is visszatáncoltak részben, az Orb of Discordot mégsem lehet majd átlőni a védőpajzsokon. Emellett az Orb of Destruction is változott, mostantól nincs szórása.

Sombra esetében pedig már be is került a játékba a tegnap említett változás, így a csapattársak most már a falakon keresztül is látják a meghackelt életerőcsomagokat.

Az alábbi változások tehát a PTR-szerverekre vonatkoznak, hamarosan azonban az éles játékba is bekerülhetnek, amennyiben beválnak!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!