Legyél Te a Forradalmi FIFA17 Párbaj győztese!

Március 18-án gyere le a Meltdownba és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb FIFA17 játékos!

Egy héttel a válogatott idei első, Portugália elleni vb selejtezős meccse előtt egy egész estés FIFA17 versennyel hangolódunk a virtuális gyepszőnyegen! Március 18-án, szombaton este 18 órától a Meltdown Budapest bár ad otthont a Forradalmi FIFA17 Párbajnak, az Esport1 szervezésében!

A versenyre maximum 32 játékos nevezhet a helyszínen, a nevezési díj pedig 500 Ft, amit lefogyaszthattok a Meltdown italkínálatából! Fontos: a bajnokság csak és kizárólag PlayStation 4-en zajlik majd. Szintén fontos: a nevezőket érkezési sorrendben tudjuk feldolgozni, így az első 32 játékos számára tudunk lehetőséget biztosítani!

Az est házigazdája és kommentátora pedig nem más lesz, mint a FIFA gameplay videóiról is ismert Nessaj!

Természetesen nem tét nélküli a párbaj, íme a díjazás!

  1. helyezett: Logitech G633 fejhallgató + 5000 Ft készpénz
  2. helyezett: 3000 Ft készpénz
  3. helyezett: 2000 Ft készpénz

A versenynek van Facebook eventje is, ahol folyamatosan friss infókkal látunk el titeket, itt tudjátok visszajelölni, hogy jöttök!

Forradalmi Fifa17 Párbaj

Egy héttel a válogatott idei első, Portugália elleni vb selejtezős meccse előtt egy egész estés FIFA17 versennyel hangolódunk a virtuális gyepszőnyegen! Március 18-án, szombaton este 18 órától a Meltdown Budapest bár ad otthont a Forradalmi FIFA17 Párbajnak, az Esport1 szervezésében! A versenyre maximum 32 játékos nevezhet a helyszínen, a nevezési díj pedig 500 Ft, amit lefogyaszthattok a Meltdown italkínálatából!

Te vagy a legjobb FIFA17 játékos PS4-en? Gyere el, mutasd meg és nyerj! Ha pedig inkább arra lennétek kíváncsiak, hogy mit villant majd a válogatott a portugálok ellen, akkor olvassátok a Goal.com-ot!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!