Megvan a Random Raptors következő ellenfele, íme a magyarok hatosa!

Kisorsolták a negyeddöntők párosítását a Meltdown City Clash-en, mutatjuk, ki lesz a magyar Overwatch csapat következő ellenfele!

Februárban vette kezdetét az idei első Meltdown City Clash versenysorozat, ahol ezúttal Overwatch-ban küzdenek meg egymással az európai városok. A budapesti csapat, a Random Raptors nagyon jól teljesített: 100 százalékos teljesítménnyel jutottak tovább a csoportkörből, legyőzve a német és a francia ellenfeleket is.

Újabb magyar siker: máris Top 8-ban a budapesti Random Raptorok

Lezajlott a Meltdown City Clash második köre, ahol nem volt nehéz dolga a hazai csapatnak.

Az elmúlt hetekben hat darab háromcsapatos csoportban zajlottak a küzdelmek, melyek mindegyikéből a csoportelsők, illetve a két legjobb csoportmásodik jutott tovább. Így alakult ki az egyenes kieséses szakasz nyolcfős mezőnye, melyben természetesen Budapest is ott van.

A Top 8-ban mindegyik várost azok a játékosok képviselhetik, akik a legtöbb pontot szedték össze az eddigi játéknapok során. A Random Raptors hatosát ennek megfelelően az alábbi playerek alkotják majd:

  • Keq
  • Pablo
  • hykleri
  • Alienhun28
  • Zsokkerka
  • Res1st

A felállás mellett már az ellenfél is ismert: a negyeddöntőben a londoni Gentlemen kell majd szembeszállnia a raptoroknak, akik a második helyen végeztek az 5-ös csoportban Toulouse mögött.

A magyarok kedden folytatják majd egy Bo5 mérkőzéssel - a mérkőzést az Esport1 ezúttal is élőben közvetíti majd!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!