A Blizzard nem találja a megoldást Sombra Translocator bugjára

A Blizzard nem találja a megoldást Sombra Translocator bugjára

Többször is megpróbálták javítani a teleportálással kapcsolatos hibát, de egyelőre még nem sikerült nekik.

Ezidáig nem mondható problémamentesnek Sombra és a Translocator képesség, hiszen korábban már felmerült egy olyan hiba, hogy ha a karakter közvetlenül maga alá dobja a teleportáló kütyüt, akkor rövid időre sebezhetetlenné tud válni - annak ellenére, hogy a teleportálás ténylegesen nem történik meg.

Sombra sebezhetetlen egy ideig - bug, nem bug?

Vajon hibáról, vagy tudatos lépésről beszélhetünk?

Vannak azonban más problémák is, méghozzá olyanok, melyek ellen a Blizzard egyelőre hiába próbál küzdeni. Konkrétan arról van szó, hogy a Translocator használata során a hitbox sokkal tovább marad az eredeti helyen, mint maga a karakter, így sokan meglepődve tapasztalták, hogy hiába teleportáltak el sikeresen a veszély helyszínéről, végül mégis szétlőtték őket.

A Blizzard egyik vezető dizájnere, Geoff Goodman nemrégiben érdekes választ adott a problémára a játék hivatalos fórumán:

"Ez részben a késleltetésből is adódik, ugyanakkor van valamiféle rejtőzködő bug is a háttérben szerintünk. Többször is megpróbáltuk már javítani ezt, de nem sikerült eltüntetni."

Goodman hangsúlyozta tehát, hogy a Translocator nem szándékosan működik így, valamiféle probléma áll a háttérben. Egyelőre azonban még nem sikerült megoldaniuk - reméljük, hogy minél előbb rájönnek a hiba okára.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!