Mercy igazán szárnyalni kezdett egy új bugnak köszönhetően

Mercy igazán szárnyalni kezdett egy új bugnak köszönhetően

Mercy mindig is egy igazi angyal volt, aki mások segítségére rohant, sőt néha már-már suhant szárnyainak köszönhetően, amiket úgy tűnik nem nyírt meg eléggé a Blizzard.

Amikor egy-egy új Overwatch patch bejön, izgatottan várják a játékosok, hogy kipróbálják az új tartalmakat, fegyvereket, képességeket stb. Néha azonban egy akaratlan változtatás feldobja a közösség napját.

A legutóbbi patch óta ugyanis, bizonyos körülmények között Mercy szárnyai sokkal de sokkal nagyobbá tehető, mint azt valószínűleg tervezték.

Ha ugrás közben lenyomva tartjuk az ugrás gombot, és közbe a "Hello" emoteot spammeljük, mint süket a csengőt, a fentihez hasonlatos effektet érhetünk el, ahol Mercy szárnyai sokkal nagyobbak és világosabbak, mint eddig valaha.

A glitch-et egy "Rosilia" nevű redditter fedezte fel, aki 10 percen keresztül tesztelte és minden egyes alkalommal elérte a "kívánt" hatást, sőt egyesek arra is gondoltak, hogy ez esetleg direkt maradt bent. Akik szerint ez nem számít, nos ez egy elég jól kinéző feature, sokan szeretnék, ha  bent maradna, semmint, hogy kijavítsák.

Ugyanúgy, mint Tracer képe, Mercy szárnyai is egy ikonikus részét képezik a játéknak, amit egyértelműen az OW-val köt össze a köztudat. Nem ez az első hasonló glitch, de ez legalább egy kellemes csalódás.

Ti benne hagynátok a játékban, vagy esetleg zavaró lehet bizonyos szituációkban?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!