Gyönyörű videóval emlékezett meg elhunyt csapattársáról.

Gyönyörű videóval emlékezett meg elhunyt csapattársáról.

Sose felejtsük el az online barátainkat.

Van az, amikor egy csapat nem csak azért csapat, mert ismerik egymás erősségit és a siker érdekében összeállnak. Van, hogy az egésznek az alapja a barátság. Nem volt ez másképp Sergio 'PrimalSurge' Amezcua Jr. és a barátja John 'Jover' Over esetében sem.

Együtt kezdték az Overwatchot Xboxon, de a Overwatch Liga hallatán át is tértek PC-re, hogy ott fejlődjenek és érjenek el eredményeket. Már ekkor látták a célt maguk előtt, amihez igen hamar össze is szedtek egy csapatot. Valahol Gold divízió környékén kezdhették és szépen el is kezdtek menetelni Diamond, Master felé és szép lassan el is érték a top500-at.

PrimalSurge tank main, kedvenc karaktere pedig Winston. Példaképe pedig a Lunatic Hai 'Miro' Jin Hyuk, akinek már ismerhetjük, hogy mire képes Winstonnal.

Célja az volt, hogy csapatát sikeresen juttassa minél feljebb.

Sikerült is neki és próbálta minél jobban ösztönözni Jovert és a többi csapattársát. Megbeszéltek mindent a játékkal kapcsolatban, kielemezték a patcheket, mások játékát, tehát tényleg rengeteget foglalkoztak a játékkal.

Ezalatt PrimalSurge videókat kezdett készíteni highlightokról egyedül és a barátaival egyaránt, amit a többiek igencsak élveztek.

"Elmondtam Johnnak, hogy mennyire aggódom az Overwatch liga miatt." Mondta Amezcua. "Erre Ő mindig azt mondta: addig ne hagyjam abba, amíg fejlődök. Ne foglalkozzak a statisztikákkal, a meccs érdekeljen és hogy most mi történik."

Minden jól is ment nekik, mindaddig, míg január vége felé Jover már nem írt a csoportbeszélgetésbe és az üzenetekre sem reagált.

Hetek teltek el, mire a csapat már utánajárt annak, hogy mi lehet a dolgok hátterében és felvették a kapcsolatot a rokonokkal, akik elmondták, hogy Jover elhunyt.

"Amikor elment nem igazán tudtam, hogy mihez kezdjek, de tudtam, hogy valamit tennem kell."

Ekkor PrimalSurge aztcsinálta amihez talán a legjobban ért. Jover emlékére készített egy highlight videót, amivel olyan hamar el is készült amilyen gyorsan csak tudott:

"Elég lehangolt lettem, mire kész lett a videó. Még mindig szomorú vagyok a történtek miatt."

Amit az egészből megtanulhatunk, hogy sose hagyjuk el a barátinkat, még ha a játékon kívül nem is találkoztunk, hiszen annyi közös szórakozást és annyi emléket köszönhetünk nekik és nem tudhatjuk, hogy mikor távozik el az a személy akivel együtt fogtuk B-t, együtt pulloltunk a dzsungelesnek és együtt rageltünk amiatt, hogy nincs healer a csapatban.

Nyugodjék békében, Heroes never die!

Kövess Minket!