Ez a FlipSid3 menthetetlen, hamarosan beindulhat a forgatás

Ez a FlipSid3 menthetetlen, hamarosan beindulhat a forgatás

Új játékosok kellenek, a kérdés csak az: ki marad és ki hagyja el a süllyedő hajót? Ha pedig váltanak, merre veszik az irányt a játékosok?

A FlipSid3 számára az ESL One kölni Major versenye volt 2016 csúcspontja. Bejutottak a Top8-ba a NiP kiütésével, ezzel pedig legendákká váltak és biztosították részvételüket a következő tornára is. Innentől kezdve azonban jött a lejtmenet, és a csapat szétesése visszafordíthatatlanul elkezdődött.

2016 második felében a magas összdíjazású versenyek közül csak öt eseményre jutottak ki, a többire még lekvalizniuk sem sikerült. Pénzdíjt érő helyre még kevesebbszer jutottak, hiszen a Top8-nál tovább egyszer sem mentek.

Fail: a FlipSid3 szó szerint elhagyta a trófeát!

A DreamHack döntő megnyerése után simán a helyszínen hagyták, amiért napokat küzdöttek!

Januárban aztán felcsillant a fény az alagút végén, hiszen gyenge mezőny ide vagy oda, megnyerték a DreamHack lipcsei tornáját! De innen aztán még nagyobbat zuhantak B1ad3-ék, a Majorról 0:3-al utolsóként estek ki, az IEM Katowice kvali első körében hullottak el, a StarLadder selejtezőben ugyanez történt.

Az ESL Pro League-ből kiestek 2016 végén, így idén már az ESEA Premierben kellene helytállniuk, de eddigi teljesítményük itt is siralmas. 11 meccsből csak ötöt nyertek meg, amivel csupán a 14. helyen szerénykednek. Előttük áll a fnatic Academy, de még a Playing Ducks és az ALTERNATE is.

Ha az okokat keressük, elég csak rápillantanunk mondjuk B1ad3 statisztikáira. A legutóbbi 10 meccsen még a közepesnek sem mondható 0.8-as értékelést is csak egyszer tudta elérni, átlaga 0,58.

B1ad3 egyértelműen jó irányító, taktikai tudása megkérdőjelezhetetlen, ezért sokan úgy vélik, a Na'Vi új coach-a is lehetne belőle a távozó straix helyett. Markeloff már veterán harcos, elképzelhető, hogy hamarosan szögre akasztja az egeret és más kihívás után néz. A pletykák szerint wayLander-nek már kifelé áll a lába a csapatból, gyenge teljesítmény miatt, a WorldEdit és a és fiatal electronic viszont jó teljesítményük miatt egy esetleges oszlás esetén válogathatnak majd a kérők közül.

Starix feleslegessé vált, menesztik a Na'Vi-ból

A vezetőség úgy döntött, tovább már nincs szükség a csapat coach-ára. A legutóbb meccseken már a szerverre se ment fel starix.

A csapat egyre mélyebbre süllyed, az egyéni statisztikák folyamatosan romlanak és az eredmények nem jönnek. Mi lesz veled FlipSid3?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!