Mercy hal meg a leggyakrabban, de ki a túlélés királya? Íme a számok

Mercy hal meg a leggyakrabban, de ki a túlélés királya? Íme a számok

Az alábbi statisztikából kiderül, hogy az egyes Overwatch hősök percenként hányszor hullanak el.

Az Overwatch-statisztikákra specializálódott Mori Dataspace nemrégiben közzétett egy összesítést, melyből kiderül, hogy az egyes karakterekre milyen elhalálozási arány jellemző a kompetitív közegben.

Az adatokat szokás szerint az OGN APEX versenysorozat jelenleg is zajló második évada szolgáltatta, ahol kizárólag azokat a hősöket vizsgálták, melyek összesített játékideje átlépte az egy órát. Az alábbi grafikon azt mutatja, hogy az egyes karakterek percenként átlagosan hányszor halnak meg - vagyis akinél magasabb a szám, az gyakrabban hullik el.

Ez alapján elmondható, hogy a leggyakrabban Mercy-t sikerül kiszednie az ellenséges csapatnak, percenként 0.75 alkalommal, aki mögött Reinhardt következik, percenként 0.69-cel. Mindez persze nem véletlen, hiszen mindkét karakter fontos védelmi bástyának mondható, így a csapatok nyilvánvalóan őket igyekeznek kiiktatni első körben.

A spektrum másik végén D.Va helyezkedik el, akit nagyjából kétpercenként sikerül csak megölni átlagban, mögötte pedig a healing-specialista Lucio következik, ők tehát a legnehezebben kiszedhető ellenfelek a versenymetában.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!