Hen1 lassan összelő egy újabb utazást, egy meccsre Kijevtől az Immortals

Hen1 lassan összelő egy újabb utazást, egy meccsre Kijevtől az Immortals

A brazil csapat magabiztosan verte a Misfits ötösét, de nagyon kellett hen1 55 fragje. Már csak egy meccset kell nyerniük és utazhatnak is.

Az Immortals sokak figyelmét felkeltette Katowice-ben kivívott elődöntőjével, és a brazil srácok úgy tűnik még nem unják az európai utakat. A StarLadder selejtezőjében olyan simán verték 2:0-ra az új trónörökösnek kikiáltott Misfits együttesét, hogy csak kapkodtuk a fejünket. Ezután már csak a Team Liquid-et kell lenyomniuk, és kijutnak az i-League harmadik szezonjának döntőjére. Ha ez így lesz, akkor a csapat hálát adhat hen1-nek, aki alaposan lecarry-zte nekik a negyeddöntőt.

Inferno-n minden összejött a brazil AWP-snek, még amikor csak úgy random belelőtt egyet a falba, akkor is beadta a fejest.

Cobblestone már inkább örömjáték volt a 16:14-es kiélezett Inferno után, terror oldalon kört sem hozott a Misfits. Például az ilyen pofátlan hen1 4-eseknek köszönhetően:

A brazil másodhegedűs szerepéből lassan kinő az Immortals, az SK árnyékából már egyre sűrűbben kacsintanak ki a világelitre. Ki tudja, lehet egyszer még a világranglistán is beelőzik a kétszeres Major győztest!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!