A NiP híresen jól szerepel az új lineupokkal, Kijevben minden kiderül

A NiP híresen jól szerepel az új lineupokkal, Kijevben minden kiderül

A nindzsák szinte specialistái az új emberek felavatásának, a legutóbbi négy cserénél mindig döntőig mentek.

A nindzsák csapata ritkán cserél embert, de ha egyszer rászánják magukat, akkor a következő versenyen retteghetnek az ellenfelek. Az új ember ugyanis mindig frissességet és minimum döntőt hoznak az utóbbi időben a NiP-nek.

Eddig bírta a NiP, új ötödiket igazoltak a nindzsák!

Az egykori Major győztes csapat a sorozatos kudarcok után végre rászánta magát a cserére.

Allu érkezése után az ESL One Katowice volt az első állomás 2015-ben, a NiP a döntőig jutott. 2016-ban, pyth érkezése után a DreamHack Malmö volt az első LAN, egyből meg is nyerték. Ugyanez történt pyth sérülése után, mikor Maikelele beugrott ötödiknek, az első LAN-t egyből megnyerték Kijevben a StarLAdder döntőn. Aztán pyth felépülése után, mikor először játszottak újra együtt, a csapat megnyerte az IEM Oaklandet.

Ha így folytatódik a sorminta, akkor Draken számára is kellemes lesz az első LAN a NiP mezben, ráadásul nem is kell rá olyan sokat várni. A csapatot ugyanis meghívták az április elején esedékes StarLadder döntőre, ahova már említettük, címvédőként érkezik az együttes. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy működik élesben a NiP új ötöse, a ma esti közvetítésen ti magatok is megnézhetitek:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!