Hogyan játsszunk ADC-t 2017-ben? Oktató jellegű videókkal szolgál ez a csatorna

Érdekelt mindig is, hogy hogyan játszál ADC-t a mostani metában? Ezek a videók segíthetnek neked az alapvető dolgokban!

Jelenleg elég kevés oktató jellegű csatorna van Magyarországon, ami a LoL-lal foglalkozik, még kevesebb olyan van, ami kifejezetten az ADC, vagyis lövész poszttal foglalkozna. Ezt az űrt próbálja kitölteni Madar Balázs Youtube csatornája, aki blYYYYYY néven aprítja ellenfeleit az Idézők szurdokában. Pár héttel ezelőtt keresett meg minket, hogy mivel foglalkozik és hogy érdekelne-e minket.

Ekkor néztünk kicsit utána ennek az egésznek és akkor kellett rájönnünk, hogy valóban nem sokan foglalkoznak ezzel jelenleg kis hazánkban magyar nyelven. bLYYYYYY egyébként egy Diamond szintű játékos és videóiban az alapvető tudnivalókra próbál koncentrálni, ezeket magyarázza el nekünk. Pusztán kíváncsiságból ránéztem a meccselőzményeire.

Mint láthatjuk, elég sokat játszik a srác és az eredményei is magukért beszélnek. Videóiban egyébként külön kielemzi az egyes matchupokat, érthető módon, hiszen máshogy kell adott esetben egy Ezreal-el játszani Lucian vagy éppen Jhin ellen és persze a támogató sem mindegy. Tristánával még a top 150-ben is benne van, úgyhogy valamit csak tudhat a pozícióról. Ha esetleg ti is szeretnétek az ösvényfázis és a későbbi csapatharcok alapjait megtanulni, akkor ez egy elég jó kiindulópont lehet. 

bLYYY PLAYS

Sziasztok! Madar "bLYYY" Balázs vagyok, 23 éves, Budapestről. A legtöbb videóm gameplay és oktató/tanító jellegű League of Legends meccs lesz, amit magyar ko...

Nem könnyű pozíció jelenleg a lövész, de talán így egy kicsit kitisztíthatjuk a fejünkben a kialakult képet, illetve a gyengített Kifárasztásnak hála végre más karaktereket is válaszhatunk, mint Jhin, Varus vagy Ashe.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!