Jövő héten bemutatják a megújult StarCraftot?

Jövő héten bemutatják a megújult StarCraftot?

Akár már a tavasz folyamán megjelenhet az első rész újragondolt változata.

Izgalmas mozgolódás a StarCraft háza táján, mely az esportvilágra is jókora hatással lehet: a Sports Seoul értesülései szerint a Blizzard újrahangszerelt verziót tervez az első részből.

A StarCraft: Remastered - az ilyesfajta újrakiadásokhoz hasonlóan - modernizált grafikát kapna, a játékmenetet tekintve azonban teljesen hű maradna a több mint húszéves eredetihez, illetve az 1998-ban debütált Brood War kiegészítőhöz.

A Sports Seoul szerint a Blizzard az iparági bennfenteseknek már a tavalyi BlizzConon mutogatta a játékot, beleértve az esport-közvetítőket is, ami azt sugallja, hogy a StarCraft II-láz lecsengésével ezzel adnának új lendületet a kompetitív StarCraftnak.

Ha hihetünk a híreknek, akkor a Remastered verziót akár már a jövő héten bejelenthetik, a megjelenésre pedig idén májusban vagy júniusban kerülhet majd sor. Várjuk a további fejleményeket!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.