DeadFox lövésére alig találunk szavakat, döntetlen a Heroic ellen - VIDEÓ

Az ESL Pro League-ben a HellRaisers nem először mutatta meg, mennyire jól mozog a csapat Train-en, ezúttal a dánok bánták a bemutatót.

Az ESL Pro League európai csoportkörében a HellRaisers következő ellenfele a Heroic volt, a pályák pedig előzetesen úgy tűnt, DeadFox-éknak kedveznek.

Közvetítés: kemény hét áll a HR előtt, két ligában is pályára lépnek

A StarLadder selejtezőjén a Team Spirit lesz az ellenfél, az ESL Pro League-ben a Heroic-kal csapnak össze.

Az első pálya aztán keserű felismerést hozott: Mirage CT oldala még mindig rendkívül harmatos. A Majoron ez már kiderült az SK és a North elleni meccseken is, és a terrorban megszerzett 8:7-es előny most is kevésnek bizonyult. Innen ugyanis 8:15-ig nem szereztek kört a HR-esek, MODDII önkívületben játszott, és a hajrában hiába szépíttettek STYKO-ék, végül mégis a Heroic örülhetett.

Train-en azonban már teljesen más arcát mutatta a csapat, a CT oldalon egy laza 9:1-es rohanással kezdett a HR, csak úgy potyogtak a szebbnél szebb fragek a pályán.

A félidő végére kicsit leengedtek a jelenleg bootcampelő HellRaisers játékosok, 10:5-el fordultak terror oldalra, ahol aztán villámgyorsan rövidre zárták az esetleges kérdéseket, és 16:6-os tarolással begyűjtötték a három pontot.

A HellRaisers jelenleg az ESL Pro League tabellájának kieső helyén áll, de a 26 rájuk váró csoportmeccsből még csak nyolcat játszottak le, bőven lesz még lehetőség pontokat szerezni és feljebb lépni a létrán!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!