Amíg a nagyok az ESL Pro League-ben marakodnak, addig a kiscsapatoknak is megvan a lehetőség

Közel 3.000.000 Ft összdíjazású online CS:GO verseny kezdődik a Hellcase jóvoltából. Magyar csapatok, nevezzetek!

A HellRaiserst is támogató Hellcase bejelentette a Hellcase Cup harmadik felvonását. Amíg az elit csapatok a 100.000 dollár nagyságrendű versenyeken küzdenek egymással, addig a kiscsapatoknak is lehetőség nyílik megmutatni magukat és egy szép szeletet hasítani a 10.000 dollár összdíjazású versenyen.

10 000 dolláros verseny érkezik, magyarok is indulhatnak!

Jön a Hellcase Cup második felvonása, ahol a győztes közel 2 millió forintot kaszálhat!

Persze nem adják könnyen ezt a nyereményt sem. A négy részből álló online tornán a nevezőknek először az 512 férőhelyes BO1-es selejtezőn kell továbbjutniuk a FACEIT rendezésében. Innen a legjobb kettő jut tovább a második, Closed Qualifier szakaszba. Ebben a március 22-23-i zárt szakaszban a meghívott ellenfelekkel kell szembenéznie győzteseknek, itt a Rouge, PRIDE, Norse és Tricked már várják a kihívókat. Innentől fogva hat BO3-as mérkőzés vár a gárdákra, ahonnan szintén két team jut tovább a harmadik állomásra. Itt már igencsak erős meghívott csapatok fogadják őket, mint például az LDLC vagy a címvédő iGame.com. Végül március 24-30. között, 12 BO3-as meccs után, két csoportból a két legjobb team jut be a negyedik, végső szakaszba. Ez pedig a döntő.

A március 31-én és április 1-én rendezett végső összecsapáson dől el annak a 6000 dollárnak a sorsa, amit a győztes vághat zsebre. Természetesen a dobogósok és a negyedik helyezett sem távozik üres kézzel, ők sorban 2500, 1000 és 500 dollárral lesznek gazdagabbak. Nem könnyű, de remek lehetőség tehát a kiscsapatoknak a pénzszerzésre és a figyelemfelkeltésre. A Team HoP-on kívül reméljük még sok magyar nevezőt láthatunk a névsorban és többen megmutatják a tehetségüket. Az 512 férőhely még nem telt be, tessék nevezni!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!