5v5-ös LoL kupát indít a LoLHungary, Benji kommentálásával

5v5-ös LoL kupát indít a LoLHungary, Benji kommentálásával

Nem sűrűn látni olyat, hogy egy közösségi csoport szervez saját magának kupát.

Újabb verseny van készülőben, tőletek, nektek. A LoLHungary Facebook csoport adminjai úgy döntöttek, hogy lehetőséget biztosítanak a kevésbé professzionális játékosoknak és indítanak egy kupát nekik. A verseny március 25-én, szombaton délután 3 órától lesz.  

A kupát a Riot Games is támogatj, így RP, a versenyekről már ismert "Diadalmas Ryze" valamint IP boost ütheti a jól teljesítők markát, illetve a moderátori csapat felajánlásával, az első helyezettek egy-egy Zsákbamacska hőskinézettel is gazdagodnak.

Díjazás:

  1. hely 1600 RP, Triumphant Ryze skin, 4 győzelmes IP boost, fejenként egy zsákbamacska hőskinézet
  2. hely 1200 RP, 4 győzelmes IP boost
  3. hely 800 RP, 4 győzelmes IP boost
  4. hely 400 RP, 4 győzelmes IP boost
  5. hely 4 győzelmes IP boost

Nevezni a Battlefy-on kell, valamint a Riot events oldalán is, hogy hivatalos legyen. FONTOS: Ahhoz, hogy a verseny elinduljon, legalább 16 csapatnak kell neveznie, a nevezés nincs semmilyen divízióhoz kötve, így bárki szerencsét próbálhat négy játékostársával az EUNE szerveren.

Közvetítés is lesz a meccsekről, legalábbis az elődöntőről és a döntőről, amiket a THR-ből ismert Benji fog adni. Ha minden igaz a hangját is adja majd a meccsekhez, így most először hallhatjuk őt kommentátori szerepben az alábbi Twitch csatornán:

Élő videó megtekintése innen: lolhu_official – www.twitch.tv

Nézzük mire képes a hazai LoL közösség, ha már úgyis annyira értünk ehhez a játékhoz. ;)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!