Dropshot és Turbo Crate - jön az új update a harmadik szezon végével

Dropshot és Turbo Crate - jön az új update a harmadik szezon végével

Pörögjön a kerék, de a gól helyett jöhet a rombolás. Az új játékmód áramot vezet a játékba.

Lassan itt a Rocket League Season 3 vége, és ahogy azt már megszokhattuk, a szezon végével jönnek az új fejlesztések. Ez egyik egy új játékmód, a Dropshot. Lesz egy teljesen új láda is, benne eddig még sohasem látott nyalánkságokkal. Ezen kívül pedig a negyedik szezon abban a pillanatban elkezdődik, hogy március 22-én véget ér az aktuális. Egy szóval a Psyonix azt üzente, hogy nincs megállás. De persze mielőtt mindenki megint őrült módjára száguldani kezdene, jönnek a szezonvégi jutalmak az alapján, hogy kinek mi volt a legjobb elért rangja.

Dropshot

Az új játékmódról a fejlesztők beszéltek, miután kijött a hozzá tartozó beharangozó videó:

"A Dropshot egy teljesen új dinamikus játékmód. Lesz benne elektromos labda, betörhető padló és a párharc egy teljesen új hatszögletű arénában zajlik majd, ennek pedig a Core 707 nevet adtuk. A cél itt már nem az lesz, hogy gólt rúgjatok, hanem itt először el kell pusztítani az ellenfél padlóját, majd abba a lyukba kell a labdát terelni. Láthatjátok, hogy itt most semmi más nem számít, csak a pusztítás. Mostantól az eddigiek mellett egy statisztika is bemutatkozik, ami azt tartja számon, hogy mekkora volt az általatok végzett rombolás. Minél több helyen töritek be a padlót, annál könnyebb lesz gól szerezni. Ezek után lássuk, hogy is néz ez ki a gyakorlatban."

Az új módban a labda is változik picit. A benne levő elektromos töltésnek három fázisa van. A romboló ereje attól függ, hogy mennyire van feltöltve: ha csak kicsit, akkor egy panelt robbant ki a padlóból, ha már kicsit van benne nafta, akkor kilencet, ha pedig maxra van töltve, akkor tizenhatot is kiszedhet akár. A labda töltését az határozza meg, hogy hány autóval is találkozott. Ha pedig sokáig marad a levegőben, akkor annál nagyobb robbanást eredményez, amikor végül leesik.

Jön a Turbo láda

Az már biztos, hogy az új ládában lesz egy új kocsi, az Endo. Az új modell csak és kizárólag itt lesz majd elérhető, szóval ideje ismét feltölteni a Steam pénztárcát annak, aki meg akarja szerezni. Persze az új autón kívül jönnek még az új animált matricák, brutális felnik és persze a Black Market is kap újdonságokat. Hogy mégis mi rejtőzik a ládában, arról a következő képről lehet következtetni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!