Másodjára már megbüntették a Samsungot szándékos kilépésért

Másodjára már megbüntették a Samsungot szándékos kilépésért

A vb döntős csapat lövésze, Ruler nem bír mostanában az idegeivel, ritka ilyet látni Koreában.

Ritkán tapasztalni olyat a profi LoL szcénában, hogy egy koreai játékos ideges lenne: a legtöbbször nyugodt, mosolygós srácoknak látni őket. Persze van, hogy náluk is betelik a pohár, vagy épp tiltelnek, a napokban Fakernek is volt egy kisebb kiégése gyakorlás közben:

De ez persze nem ugyanaz, mint amikor színpadon, éles helyzetben lesz ideges az ember. Márpedig ez történt a világbajnoki ezüstérmes Samsung Galaxy lövészével, Rulerrel: immáron másodjára tiltelt ki egy meccs végén és lépett ki idő előtt szándékosan a játékból. Néha-néha látni ilyet más régiókban, de ott általában elnézik, a Riot Koreában viszont elég komolyan veszi, hiszen a szabályzat kimondja:

"Ha egy játékos elveszti a játékkal való kapcsolatot a játékos cselekvéséből adódóan, avagy bármilyen olyan tevékenység, amely a játékból való kilépéshez vezet, azt szándékosnak kell tekinteni, függetlenül a játékos valódi szándékától."

Magyarán: ne DC-zz ki, mert meg leszel büntetve! Rulert először csak figyelmeztették, még januárban, a második kihágás azonban már egy Bo3-as meccspontjába került a Samsungnak. Ettől függetlenül a dobogó harmadik fokán állnak jelenleg 9-4-el, a büntetés pedig úgy tűnik, meghozta a srácok eszét, hiszen a legutóbbi meccsükön 2-1-re legyőzték az SKT legnagyobb ellenfelének kikiáltott Kt Rolster csapatát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.