Eldőlt: Kijevben debütál a francia sztárcsapat!

Eldőlt: Kijevben debütál a francia sztárcsapat!

A G2 nagyon simán átgázolt a StarSeries európai selejtezőjének mezőnyén.

Egy ideje már zajlanak az európai kvalifikációs mérkőzések a StarLadder i-League StarSeries Season 3 kijevi döntőjére, a héten pedig már a hajrájába fordult a selejtezősorozat.

A top 4 csapat már ismert: a csupa kiemelt együttes jutott el az elődöntőig, hiszen a fnatic, a HellRaisers, a G2 és az EnVyUs mind az egyenes kieséses szakaszban kapcsolódtak be. Közülük azonban csak hárman lehetnek majd ott Kijevben április elején.

Szombat este eldőlt, hogy elsőként a G2 Esports biztosította a helyét, méghozzá egy francia házi csatában: kennyS-ék az EnVyUs-on keresztül jutottak tovább. Az első mapen, Trainen megsemmisítő vereséget vert a G2 ScreaM-ékre (16:3), és bár Nuke jóval szorosabb volt, végül itt pont is került az összecsapás végére (16:13).

A francia sztárcsapat ezzel mapveszteség nélkül, három sima győzelemmel jutott be a kijevi fináléba, mely az első LAN-juk lesz februári megalakulásuk óta.

A fennmaradó két hely egyikét a fnatic-HellRaisers összecsapás győztese kapja majd meg, aki pedig ott veszít, az az EnVyUs-szal küzdhet meg a harmadik, és egyben utolsó kvalifikációs helyért. A meccsek időpontja egyelőre még nem ismert - bízzunk benne, hogy DeadFoxéknak is összejön a bravúr!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!