Szurkoljunk ma este együtt a magyar FIFA-válogatottnak!

Szurkoljunk ma este együtt a magyar FIFA-válogatottnak!

Lengyelország lesz az ellenfele a magyar csapatnak, akik nagyon simán mentek tovább a csoportkörből.

Az egyenes kieséses szakaszába fordul az idén már harmadik alkalommal megrendezett FIFA Euro Cup versenysorozat, melynek különlegessége, hogy nem játékosok, hanem komplett nemzeti válogatottak csapnak össze egymással.

A csapatok között ott van a magyar válogatott is, amely eddig kiválóan szerepel: veretlenül jutott tovább a csoportból, toronymagasan megelőzve a görögöket, a svédeket és az angolokat. Íme a csoportkör eredményei:

Görögország 1:4 Magyarország
Magyarország 1:1 Görögország

Anglia 0:1 Magyarország
Magyarország 1:0 Anglia

Svédország 2:4 Magyarország
Magyarország 7:1 Svédország

A svédeknek két meccsen összesen 11 gólt rámoltunk be: ezeket az összecsapásokat vissza is nézhetitek az alábbi videóban.

Az idei magyar válogatott teljesen új tagokból áll, akik máris új rekordot állítottak fel, hiszen eddig soha nem sikerült még továbbjutnunk a csoportból, ezúttal azonban összejött a bravúr. Íme a hazai keret:

A csapat tagjai

Csapatkapitány: Papanecz Sepa (CAM)
Rácz András (CM)
Sipaki Patrik (CDM)
Skriniar Róbert (CM)
Szabó Márk (LB)
Damina Bence (CB)
Pápai Balint (CB)
Balásfalvi Zoltán (RB)
Horvát Balázs (ST)
Sipos Lajos (ST)
Horváth Gábor (ST)
Pejtsik Bence (CM)
Hagara Milán (GK)

Szövetségi kapitány: Faragó Dániel

A válogatott támadósora nagyon jól funkcionál, hiszen Horvát Balázs a maga 6 találatával a második góllóvőlistán. Emellett ő a csapat legeredményesebb játékosa is egyben az értékeléseket figyelembe véve.

A következő nagy feladat ma este jön, hiszen 21 órától a lengyel válogatott lesz a magyarok ellenfele a torna nyolcaddöntőjében. A csapatkapitány Papanecz Sepa a következőket nyilatkozta a meccs előtt:

"A csapat nagyon egyben van. A védők, a középpályások és a támadósor tudják a dolgukat, sokat edzenek együtt, de mi tisztában vagyunk az ellenfelünk erősségével. Tudjuk,hogy papíron erősebbek nálunk, de ezen mi szeretnénk változtatni, és mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy győztesen és emelt fővel távozzunk!"

Ma este 21 órától tehát Magyarország-Lengyelország válogatott mérkőzés vár rátok FIFA-ban, melyet az Esport1 élőben közvetít! A mérkőzést a Facebook oldalunkon nézhetitek majd.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!