A fnatic a semmiből támadt fel, lehajrázták DeadFox-ékat és továbbjutottak

A fnatic a semmiből támadt fel, lehajrázták DeadFox-ékat és továbbjutottak

A StarLadder i-League mezőnye igazán brutális nevekkel érkezik áprilisban, a HellRaisers még mindig kijuthat!

A G2 után a fnatic szerezte meg a második selejtezős helyet a StarLadder i-League európai kvalifikációjából, miután 0:1-ről fordítva 2:1-re verték a HellRaiserst:

Az eredmény alapján a HR-nek kevés esélye volt a továbbjutásra, ami a három pályás versenyfutást elnézve végülis igaz. De az eredmény azt már nem mutatja, hogy DeadFox-ék simán behúzhatták volna 2:0-val ezt a párharcot Trainen, ám az első félidő végén valami megmagyarázhatatlan történt.

9:2-re vezetett a HR terror oldalon, és a csapat egyszer csak leblokkolt. Innentől semmi sem sikerült, és a fnatic szép lassan felzárkózott a félidő végére, és aztán az előnyösebb CT oldala is pocsék volt DeadFox-éknak. 9:2 után a következő 15 körből csak egyetlen egyet tudott hozni a HR, így 10:16-ra bukták a mapot, ami a kezükben volt. Inferno-n már csak lézengtek, nem találták a helyüket, a fnatic pedig visszaszerzett önbizalmával átgázolt rajtuk a decider mapon.

Hogy pontosan mi történt 9:2-nél, valószínűleg ők maguk se tudják, de keseregni nincs idő, hiszen az elődöntő veszteseként egy bronzmeccs még vár a srácokra szerdán. 17 órától az EnVyUs lesz az ellenfél, a győztes pedig impozáns társasághoz csatlakozhat Kijevben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!