Nulláról indult, Rank 3-ig jutott 12 óra alatt

Nulláról indult, Rank 3-ig jutott 12 óra alatt

73 százalékos winrate-tel darálta végig az ázsiai létrát Dog egy F2P paklival.

Már megszokhattuk, hogy a profi játékosok különféle kihívásokkal szeretik feldobni a streamjeiket: nemrégiben ott volt a lehetetlennek tűnő Cursed Blade Challenge, de olykor láthatunk például F2P (free-to-play) kihívásokat is.

Hasonlóra vette rá magát a Team Liquid amerikai játékosa, Dog is, aki az ázsiai szerveren hozott létre egy teljesen új accountot, 12 óra leforgása alatt pedig egészen Rank 3-ig verekedte magát a létrán - mindezt anélkül, hogy egyetlen fillért költött volna a játékra!

Dog élőben streamelte a menetelést. A tutorial teljesítését követően lenyomta az ingyenes Arénát, ami ugyan nem sikerült jól (2-3), a játék elején könnyedén megszerezhető ajándékcsomagokból azonban 2 legendary is esett neki, így a lapok betörésével hamar le tudott craftolni egy paklit.

A deck egy Jade Druid lett, persze meglehetősen pénztárcabarát verzióban, hiszen mindössze 4x2 rare lap került bele a 7x2 common és 4x2 basic lap mellett. Ez így mindössze 1360 dustból kijött.

Dog összesen 100 ranked meccset játszott a paklival, amivel végül 73 (!) százalékos győzelmi arányt hozott és egészen Rank 3-ig sikerült lemennie. Mindezt 12 óra leforgása alatt, a nulláról indulva.

A kezdő játékosoknak mindenképpen adhat egy kis motivációt a fenti történet: a játéktudástól persze nem lehet eltekinteni, de Dog példája is jól bizonyítja, hogy nem minden a gyűjteményről szól a Hearthstone-ban!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!