Legendás Lee Sin kinézet érkezik hamarosan!

Legendás Lee Sin kinézet érkezik hamarosan!

A vak szerzetes hosszú évek után leveszi a szemkendőt és megmutatja igazi erejét, látványos kinézettel készül a Riot!

Újabb legendás kinézet érkezik lassan az Idézők szurdokába, ráadásul egész hamar, hiszen tavaly év vége fele adták ki az Elementalista Lux-ot, ami bár ultimate skin, azért ez a Lee Sin sem lehetett kis munka. Hivatalos magyar fordításról még nem tudunk, de valószínűleg Isteni ököl Lee Sin lesz a neve.

Március 20-án kaptuk meg az első teasert, ami lényegében egy 10 másodperces videó volt az új Lee Sin arcáról, ahogy leveszi a kendőt, de a közösség már nagyjából ettől is megőrült.

Utána láthattuk a splash art-ját is, ami nagyon komolyra sikerült, mintha teljesen új szintre lépett volna a hős ennyi év után. Aggódni azért nem kell, rework nem vár a szerzetesre, legalábbis legjobb tudomásunk szerint.

Végül pedig, ahogy az lenni szokott, a SkinSpotlights Youtube csatorna bemutatta játékon belül is az új Lee Sin-t, minden képességével együtt. Igencsak látványosra sikerült azt meg kell hagyni és valószínűleg nagy sikereknek fog örvendeni a Lee Sin mainek között.

Sőt külön az összes hangját is bemutatták, ami nem lett kevés, 15 percen keresztül beszél hozzánk Lee Sin.

A hőskinézet 1820 RP-be fog kerülni és külön készült hozzá egy őrszemkinézet is, amit valószínűleg csomagban is meg lehet majd venni.

Mennyire jön be első ránézésre nektek?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!