Horrorba illő izgalmak után, de a HR csak kijutott Kijevbe!

Horrorba illő izgalmak után, de a HR csak kijutott Kijevbe!

Végletekig kiélezett harmadik mapon, hosszabbításban szerezték meg az utolsó kijevi helyet DeadFox-ék, egy másodpercen múlt a meccs!

Régen volt már példa arra, hogy ennyire éles és szoros meccsen végül a HellRaisers javára billenjen a mérleg nyelve, ezúttal azonban minden összejött DeadFox-éknak! A helyszín a StarLadder i-League harmadik szezonjának európai selejtezője, ahol az EnVyUs-HR meccs tétje az utolsó kijevi hely volt a csapatok között. Az egyik utazik, a másik lógó orral távozik a sorozattól.

A meccs az elején még lassan csordogált, az EnVy 16:10-re, a HR 16:5-re hozta saját pályáját, jöhetett tehát a mindent eldöntő Inferno.

14:14-nél megvolt ugyan az emberelőny HR-nek, ám SIXER a legjobbkor villant, egy parádés 4K-val 15:14-es előnyhöz juttatta az EnVyUs-t. De itt még nem volt vége, az utolsó körben ugyanis STYKO olyat művelt, amire nincsenek szavak:

A decider pálya tehát igazi horror show-ba ment át, de nagy nehezen a HR csak kiizzadta azt a kijevi utat, 19:17-el behúzták a harmadik mapot, és így a 2:1-es győzelmet. A meccs után DeadFox és STYKO még a szurkolóknak is üzent, a biodíszletet Zero biztosította!

A HellRaisers játékosai tehát az április elején esedékes kijevi LAN-on már biztosan ott lesznek, reméljük sokáig jutnak a sztárcsapatokkal teletűzdelt mezőnyben!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!