Emlékezzünk meg Galioval pár régi cimboráról

Emlékezzünk meg Galioval pár régi cimboráról

Idén 8 éves lesz a játék és ennyi idő alatt rengeteget változott a kiadás óta, többek közt több régi hőst újra kiadtak új köntösben.

Bizony nem mai játék a League of Legends, de az alkotók folyton azon fáradoznak, hogy amit lehet frissítsenek, legyen szó játékmenetről, kinézetekről és persze idetartoznak egyes hősök felújítása is, ha azok már elavultak. Nemrég jött ki a felújított Galio, aki a 7.6-os patch-el már el is érhető.

Galio végre GaliJó lehet? Az első teaser alapján ígéretes

Tegnap jelent meg egy teaser videó a Galio rework kapcsán és hát azt kell mondjuk elég ütősre sikerült. Galio új személyisége dagad a magabiztosságtól, reméljük játékával is alá tudja majd ezt támasztani.

Ezen alkalom kapcsán a Riot egy megemlékező rövid videót adott ki, ahol Galio kissé nosztalgikus állapotba kerül, látván régi elveszett társait, akikkel együtt "nőttek fel".
Ha már a Riot megemlékezett, tegyük mi is ugyanezt, nézzük meg azt a pár videóban feltűnt hőst, hogy honnan érkeztek és hol tartanak most.

Rögtön első jelöltünk Sion. A mostanit ismerjük, de aki emlékszik a régire, annak biztos vannak kellemetlen élményei a végtelennek tűnő attack speed-es Sion-ról, vagy épp a full AP "egy pajzzsal lerobbantó" változatról.

Következő szereplőnk nem más, mint Gangplank. Bár a kalóznak az alapkitje megmaradt, mégis azzal az egy hordó változtatással teljesen megváltozott a játékstílusa. Azért az előtte jellemző oneshotoló critplankek is elég viccesek voltak.


Tristana sem úszta meg az éveket változás nélkül. A karakter maga első ránézésre nem kapott annyira drasztikus újítást, de az biztos, hogy a jelenlegi formájában már nem annyira működik a régen fun meccsekről ismert full AP Tristana.

A drágakövek mestere is újításra szorult nem is oly régen, Likkrit legnagyobb örömére. Az egy emberes kábítás 5-6 éve még lehet megállta a helyét, de az utóbbi években ez már édes kevésnek bizonyult. Azért vele is lehetett mókázni bizonyos esetekben megfelelő AP mennyiség mellett.

Warwick nem is oly régen kapott újítást, alig pár hónapja. Azóta ismét némi népszerűségnek örvend, talán ő volt az első igazi dzsungeles a játékban, de az első között
mindenképp ott volt. Sok karakterről elmondható volt, hogy full AP-ra építve lehetett velük rendesen funolni, ez alól Warwick sem kivétel, főleg URF-on.

Ryze akár kétszer is szerepelhetne ezen a listán, mivel az első frissítését kikukázták, talán az volt a legerősebb. Nem véletlenül próbálkoztak meg vele mégegyszer, mi azért megnézzük mind a kettőt.


Végül, de nem utolsó sorban következzék sok régi játékos kedvence, a toronylövések közepette gyógyuló AP Master Yi, aki játszi könnyedséggel diveolt ki szinte bárkit Alpha csapásának és persze meditációjának köszönhetően.

Furcsa lehet ennyi év távlatában visszatekinteni ezekre a hősökre, akik egykoron mindennapjaink részét képezték és többükről biztos sokan már teljesen megfeledkeztek.

Nektek melyik az a már nem létező hősváltozat, aki a legjobban hiányzik a játékból?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.