Akár már el is búcsúzhatunk a Rift Heraldtól?

A Riot nemrég egy posztban beszélt a Rift Herald sorsáról és könnyen lehet, hogy neki kell állnunk búcsózkodni.

A Rift Herald a játék huszadik percéig megszerezhető erősítés a játék korai szakaszában. Akkora jelentőséget nem kapott eddig, legtöbb esetben vagy a dzsungeles hős vagy a felső ösvényes kapta meg az erősítést.

A Riot 2015 november 11.-én az 5.22-es patch-ben rakta bele a játékba, pontosan akkor, amikor az ötödik szezon végén a dzsungel egy jelentős változáson ment keresztül. 

A minap egy Riot Dev post-ban, Andrei "Meddler" van Roon erősítette meg azt, hogyha nem tudják megtalálni a módját egy rework-nek, akkor valószínűleg elkell búcsúznünk a lila szörnyetegtől, ugyanis kitörlik a játékból. 

A játékosok nagy részét nem nagyon izgatja még mindig a Rift Herald. Általában akkor szedik le, hogyha már nem marad más objektíva hátra. Ez egy olyan erősítés, amivel 5%-al kevesebb sebzést szenvedünk el, amikor nincsen egy szövetséges hős sem a közelben. Közben töltődik egy képesség, ami 15-től akár 250 plusz sebzést is biztosíthat, ez a hős szintjétől függ. Ezekkel a tulajdonságokkal sem volt egy olyan erősítés, ami kulcsfontosságú lehetett volna egy mérkőzés megnyerésében. 

Legutóbb a 6.22-es patch során foglalkoztak a Herald-dal, amikor az éledési idejét csökkentették. Ez a változtatás sem adott neki akkora jelentőséget, hogy a játékosok és akár a profik is nagy figyelmet fordítsanak rá.

Lehet, hogy tényleg eljött az idő, hogy kivegyék a játékból és valami újat rakjanak be, ami sokkal jobb mind a dzsungeleseknek, mind az egész játéknak.

Ti mennyi figyelmet szoktatok fordítani rá?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!