„2000-t rá, hogy X lesz a Flipsid3 – G2!” – mától lehet fogadni az RLCS meccsekre

„2000-t rá, hogy X lesz a Flipsid3 – G2!” – mától lehet fogadni az RLCS meccsekre

Tegnap óta legálisan is lehet fogadni a Rocket League meccseire.

Az Overwatch, League of Legends, CS:GO, Dota 2, Starcraft, Call of Duty, Heroes of the Storm, Hearthstone és World of Tanks után, a Rocket League Championship Series meccsin is legális mostantól a szerencsejáték. Tegnap a Unikrn bejelentette, hogy sikeres tárgyalások után a rakétaautók versenyére is szabadon lehet fogadni, mégpedig valódi pénzzel. Erről Rahul Sood, a cég vezérigazgatója a következőket mondta:

„Azért volt fontos, hogy a Rocket League bekerüljön a portfóliónkba, mert az irodában szinte mindenki ezzel játszik. Karl, a társam pedig már belefáradt, hogy a kollégák a cégnél minden szabadidejüket ezzel töltik bent. Így most már legalább mondhatják azt, hogy kutatnak.”

Abból kiindulva, hogy a játékból világszerte több, mint 10 millió példány adtak el és most 29 millió regisztrált játékos próbál betalálni az ellenfél kapujába, az RLCS meccsei pedig több tízezres közönséget vonzanak stabilan, ebből kifolyólag nem túl meglepő ez a lépés. Persze egyelőre még csak a hivatalos NA és EU RLCS meccsekre lehet letenni a voksokat, de nem kizárt, hogy ez a kör a jövőben kiszélesedik.

Egyébként, ha hinni lehet az internetnek, akkor elmondható, hogy az Unikrn az egyik első olyan esport fogadással foglalkozó honlap, ami minden szempontból legálisan akarja intézni a dolgokat. Aztán majd meglátjuk.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!