Újra itt a BOT világbajnokság, a CS:GO versenyek igazi krémje!

Újra itt a BOT világbajnokság, a CS:GO versenyek igazi krémje!

Ugye ismerős az érzés, mikor warmup alatt a gyanútlan BOT-okat mészárolva mosolyra húzódik a szád? Na de mi a helyzet, ha egymás ellen kell bénázniuk?

Ugye mindenkinek ismerős az érzés, mikor az MM előtto warmup alatt a gyanútlan BOT-okat mészárolva mosolyra húzódik a száj? Na de mi a helyzet, ha egymás ellen kell bénázniuk? Ennek kiderítésére találták ki a német szervezők a BOT Világbajnokságot, mely mindig jó szórakozást és hangulatos meccseket biztosít a verseny idejére.

A BOT-ok egy rendes világbajnoksághoz hasonlóan egy-egy nemzetet képviselve lépnek pályára, a normál versenyszabályok szerint. Az eseménynek ráadásul megadják a módját, online közvetítések, promó videók és még ki tudja mi minden scatlakozik ehhez az évente megrendezett mókához.

Mert hogy véresen komolyan venni kár is lenne a BOT VB-t, az egymást közvetlen közelről néző, folyton mellé lövő és rossz irányba mozgó "játékosokról" összeírni is nehéz lenne, hány különböző módon bénáznak a meccsek alatt.

A végeredmény viszont, minden hátráltató körülményt leszámítva egy végtelenül szórakoztató, ritkán látott versenytípus, ahol bármi, de tényleg BÁRMI megtörténhet a körök alatt. Íme a tavaly VB legszebb jelenetei, a kommentátor még rá is tesz egy lapáttal, zseniális, kár lenne kihagyni az ideit is:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!