Nerfelték a Revolvert és a Negevet is, plusz új CS:GO menüt kaptunk

A problémás fegyvereket mostantól csak könnyedben találhatjuk meg, egyelőre tesztelik, hogyan lehetnének újra versenyképesek.

A legutóbbi CS:GO update több meglepetést is hozott magával, hiszen végre egy jól használható, az életünket nagyban megkönnyítő menüt kaptunk a Valve-tól.

Látható, a barátok fölötti menüsorban bővültek az opciók, ezentúl itt is nyomon követhetjük a barát-felkéréseket, illetve megnézhetjük és be is jelölhetjük azokat, akikkel nemrég játszottunk. Ezek a funkciók persze eddig is megvoltak, ám jelen formájában sokkal könnyebben és egyszerűbben elérhetőek, köszi Gaben!

A menü mellett két mostanában elhanyagolt fegyver is változásokon megy át, a Revolver és a Negev a fejlesztők szerint annyira használhatatlan jelenleg, hogy alapos ráncfelvarrásra lenne szükségük! NBK mondjuk tudna mesélni arról a Negev-ről, de ez most mindegy is:

A lényeg, hogy a fegyvereket jelen állás szerint kivették a Veresngő játékokból és kizárólag Könnyed üzemmódban használhatjuk őket, amíg nem sikerül kitesztelni, hogy lehetnének hasznos elemei a játéknak. Addig is lássuk, mi változott első körben a két fegyveren.

Negev:

  • A pontatlanságokat és hibákat kijavították
  • 5700 helyett már csak 4000 dollárba kerül
  • A recoil mintázat sokkal egyszerűbb lett
  • Lassabb fire rate-et kapott és a karakter is lassabb, ha ezzel fut

Revolver:

  • Extrém pontossá vált mozgás és ugrás közben
  • Feleannyi idő két lövés között

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!