Javában zajlik az első YouTuber FIFA bajnokság

A GamerPro magyar YouTube videósokkal szervez FIFA bajnokságot.

A GamerPro app, amiről korábban már olvashattatok nálunk, összeszedett 10 népszerű FIFA videóst és egymásnak ugrasztotta őket!

Magyar találmány az esport piacon! Terítéken a GAMERPRO

Ismertető a magyar fejlesztésű applikációról, és interjú a kitalálójával.

Hogy miről is van szó: egy 1000 eurós moduláris bajnokságról, ahogy a neve is mutatja, különböző, kisebb modulokból áll össze. Ebből ötféle van, mindegyikben 12 indulóval, mindegyik pénznyereménnyel, a belépőben nyilván kevesebb, a végén pedig a legnagyobb díjjal. A Youtuberek most a legnagyobb modulban a HeroHub-ban vesznek részt, a tét pedig nem kicsi, 1000€, amely így oszlik el:

gamerpro

A 10 Youtuber olyan nevek is szerepelnek, mint Dazis vagy Gery, a srácok pedig PC-n esnek egymásnak, méghozzá két csoportra bontva. A csoportmeccsek során egy-egy meccset játszanak. A 8 továbbjutó negyeddöntöbe kerül, a párosítás a csoportban elért eredmény alapján dől el. Itt már best of 3 fordulók vannak, négyen mennek az elődöntőbe, majd ketten a döntőbe. A 3. helyért nincs meccs. 

A Youtuberek a fordulókról és a meccseikről videókat készítenek, ezeket ti is megnézhetitek már a csatornáikon, a pontos menetrendet itt találjátok!

Youtube Hero Hub

Ha még több sporthírt szeretnél, kattanj át a Goal.com-ra!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!