Aphromoo egy Bo3 erejéig újra lövészként játszott, Stixxay kórházban volt

Aphromoo egy Bo3 erejéig újra lövészként játszott, Stixxay kórházban volt

Egy hirtelen felmerült orvosi ok miatt Sitxxay kórházba került, így a hétvégi meccseket már Aphromoo játszotta ADC-ként.

Szomorúan indult a CLG múlt hete az NA LCS-ben és sajnos még csak nem is azért, mert elbuktak volna egy fontos meccset. Stixxay, a csapat lövésze pénteken kórházba került, a pontos okát viszont a csapat nem közölte, talán érthető módon.


A lehető legrosszabbkor történt mindez ráadásul, hiszen a múlt hét volt az utolsó hete az amerikai LCS alapszakaszának, így hirtelen Aphromoonak kellett beugrania a helyére és a csapat cseretámogatója, Joey helyettesítette Aphromoot. Régen ugyan még lövészként kezdte, de ennek már sok éve és ezalatt rengeteget változott maga a játék. Joey-nak is hirtelen jött a mélyvíz, mivel eddig egy meccset se játszott még a CLG színeiben, sőt profiként is utoljára a Team Checkpoint-ban a 2016-os NA Challenger Series nyílt kvalifikációjában, nyáron.

A hetet végül 1-1-ben zárták, miután az Immortals-tól kikaptak 2-0-ra, ekkor már Stixxay nem játszott.
A vasárnapi Team Envy elleni mérkőzéseken viszont már jelen volt, amit 2-1-re be is zsebeltek maguknak, ezzel bebiztosítva a negyedik helyet az NA LCS-ben, ami egyben azt is jelenti, hogy részt vesznek majd a rájátszásokban.

Továbbra sincs hír arról, hogy mi lehetett a gond, reméljük, hogy sikerült mindent megoldani és a teljes lineup-al, valamint teljes erőbedobással tudnak majd készülni, illetve résztvenni a rájátszásban.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!