Megvan az OpTic ideiglenes ötödike, miatta kellett mennie Hiko-nak

Irányítót igazoltak a csapat üresen maradt pozíciójába, de az biztos, hogy nem erre a névre számítottunk.

Az OpTic bejelentése alapján a csapat új ötödik játékosa jasonR lett, a 22 éves kanadai karrierében hatalmas ugrást jelent még az ideiglenes leigazolás is.

JasonR irányítóként már letette névjegyét 2016-ban, mikor kivezette az MLG Columbus Major tornájára a Splyce csapatát. Ez az eredmény akkor totális meglepetésként ért mindenkit, csak úgy, mint a mostani igazolás. Képességeivel ugyanis nincs gond, a kérdés, hogy egy ennyivel jobb csapatban is képes lesz-e hozni azt, amit egy kiscsapatnál a meglepetés erejével elért.

Skillben a tipikus irányítói statisztikák jellemzik: kevés frag, inkább support feladatok és gyengébb statok a többiekhez képest. Ám ha az OpTic skillgépei követik a hívásokat és kompenzálják jasonR gyengélkedését, akár működhet is a dolog. Persze kár lenne előre leírni az új IGL-t, néha ő is képes megvillanni, ha jó napot fog ki:

Az első erőpróbára már ma este sor kerülhet, hiszen az OpTic ellenfele az amerikai csoportot vezető SK lesz az ESL Pro League-ben, már az 1:1-es döntetlen is komoly fegyvertény lenne az új ötös számára.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!