3 meccs, 3 gól a magyar FIFA válogatott hétfői mérlege - Videó

Franciaország és Algéria ellen játszottak a magyarok, íme az eredmények és a jelenlegi állás.

A svájciak elleni vasárnapi párharcot követően hétfőn további három meccs várt a magyar FVPA-válogatottra FIFA 17-ben: kettő Franciaország, egy pedig Algéria ellen.

Elsőként a címvédő franciák ellen játszottunk, ahol a "hazai" meccsen Dávid nagyon fontos pillanatban, a félidő előtt tudott egyenlíteni, több gól pedig ezt követően nem is esett a mérkőzésen. A visszavágón sokáig 0:0 volt az állás, a második félidőben azonban a franciák felőröltek bennünket - Pedro találata csak a szépítésre volt elég.

Magyarország 1:1 Franciaország
Franciaország 3:1 Magyarország

Az algíroktól a felkészülési meccsek során nagyon kikaptunk, ezúttal azonban sikerült pontot csennünk: ismét Pedro köszönt be, aki a hajrában tudott befejelni az ellenfél hálójába.

Algéria 1:1 Magyarország

A magyarok ezzel jelenleg a második helyen állnak a 18 csapatos tabellán, sok csapat azonban még egy meccset sem játszott, így egyelőre nehéz felmérni az erőviszonyokat. Az első 16 válogatott továbbjut a világbajnokságra, a helyezéseknek pedig a kalapok beosztásánál lesz jelentősége.

Ma este folytatódik a selejtezősorozat: 22 órától Egyiptom lesz az ellenfél. Várunk benneteket két mérkőzéssel a szokásos csatornán!

Élő videó megtekintése innen: esporthuCS – www.twitch.tv

Ha még több sporthírt szeretnél, kattanj át a Goal.com-ra!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!