A Major egyik legfájóbb meccsének visszavágójára készül a HR

A North elleni, hosszabbításos mérkőzés sokáig emlékezetes marad majd a magyar CS:GO rajongóknak, itt az idő törleszteni.

Az ELEAGUE 2017-re való kijutással DeadFox az ország első Major játékosává vált, ott azonban egyetlen győzelem sem jött össze a csapatnak. Sima vereség az SK és a mousesports ellen, a végső kiesésről aztán a North elleni meccs döntött.

VIDEÓ: HellRaisers meccselemzés KODIAK és gabesson jóvoltából

Az ELEAGUE Major harmadik körében a DeadFox-ék a North ellenfeleként léptek pályára, a kritikus köröket most szakértői szemmel nézhetitek újra.

15:14-nél a HellRaisers egyetlen körre volt a bravűrtól, hogy az FC Koppenhága által frissen igazolt dánokat kiüssék a versenyből, ők maguk pedig a következő körbe jussanak. A North azonban kiegyenlített és a hosszabbításban felőrölte a HellRaisers-t.

A srácok azóta szépen megtanulták a leckét, összeszedték magukat Mirage-on, ahol olyan csapatokat gyúrtek le a Major óta, mint a Na'Vi, a Virtus.pro vagy az EnVyUs.

DeadFox-ék nagyon belejöttek az online ligákba, 2:0 a Virtus.pro ellen

Az ESL Pro League aktuális hetének zárómeccsén még a G2 elleni győzelemnél is nagyobb meglepetés született.

Ma este azonban ismét a North lesz az ellenfél, az ESL Pro League következő fordulójában, a 19:00-kor kezdődő Cache után 20:10-től Mirage lesz a helyszín. A januárban még talán kicsit rutintalan ötös mostanra szépen összeért, a legfrissebb tag, DeadFox is már kereken 100 mapot húzott le a többiek oldalán, ebből 35-öt éppen Mirage-on és Cache-en. Reméljük a srácok leszámolnak egy régi démonnal és megmutatják a North ellen, érdemes számolni velük az idén.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!