CS:GO gránát pracc mobilon: bárhol, bármikor, egyszerűen

CS:GO gránát pracc mobilon: bárhol, bármikor, egyszerűen

Ha bárhol, bármikor könnyen elérhető füst és egyéb gránátokat akarsz tanulni!

Korábban már írtunk a CS:GO szerepkörökről, ahol a népszerű AWP-s, IGL és LURKER mellett fontos tényező a csapat taktikájában a SUPPORT játékos. Többek között az Ő feladata a támogató gránátok profi szintű alkalmazása, mint például támadáskor, az ENTRY FRAGGER-nek egy rövid lépéselőny biztosítása a villanó gránáttal.

Amit a CS:GO szerepkörökről tudni kell

Dreeg,MooNLight | 16/10/30 17:00 A CS:GO-rendezvényeken és a közvetítések során gyakran hallani kifejezéseket az adott játékos szerepéről a csapaton belül, vagy éppen az adott meccsen betöltött pozíciójáról. Hallhatjuk például az in-game leader vagy éppen entry-fragger kulcsszavakat, amivel az adott szerepkört játékstílust jellemzik. De mit is jelentenek ezek a játékon, mérkőzésen belül?

A négyféle gránát a hét versenypályán, támadó és védekező oldalon együttesen könnyen 100 fölé emelheti a megtanulandó spotok számát. Így sok gyakorlás és idő kell a magabiztos használatukhoz, de szerencsére ehhez elég sok segítséget megad a közösség, a videók, a gyakorlópályák és leírások által.

Van azonban egy extra lehetőség is, amivel bárhol és bármikor alkalmunk nyílik a tanulásra, ami egy, a mobilunkra telepített alkalmazás segítségével lehetséges. Az Android és IOS rendszerekre egyaránt elérhető appokkal, ha nem is gyakorlatias, inkább elméleti oktatásban részesülünk, de akár játék közben is könnyedén rákereshetünk egy-egy smoke-ra.

BloodyWolfey egy német Reddit felhasználó, aki konkurenciát akart állítani a meglévő programoknak. A nagy előnye az Ő fejlesztésének, hogy a SmokeFinder-hez nem kell internet kapcsolat, az összes smoke útmutató letöltődik az applikációval. Ugyan ezek egyszerű kép formában jelennek meg, így videós bemutatók nincsenek, de praktikussága az egyszerűségében rejlik. A lenti reddit forrásra kattintva megtaláljátok az appot magát is!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!