EPL: Újabb döntetlen, nem sikerült teljesen visszavágni a North-nak

EPL: Újabb döntetlen, nem sikerült teljesen visszavágni a North-nak

Újabb 1-1-gyel erősített a HR tegnap este a North ellen, ezzel pedig egyre közelebb kerülnek a továbbjutáshoz az ESL Pro League-ben!

Véget ért az ESL Pro League 5. szezonjának 6. játékhete is, melynek utolsó napján újabb HellRaisers meccset követhettünk. Ezúttal a North neve állt az eredményjelző mellett, akik Atlantában kiejtették a HR-t, így az elégtétel hosszú ideje váratott magára. Nézzük, mi is történt tegnap!

Cache

Az első pályán a lehető legszorosabb első félidőt produkálták a csapatok, ám ekkor még a North vezetett 8:7-re. Ezt követően a HR kezébe került a kezdeményezés, hiszen a második félidőt már terror oldalon kezdhették. Innen továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok, ám DeadFoxék erősebbnek tűntek mind csapatmunkában, mind egyéni teljesítményben, így végül ők hozták el a pályát 16:13-ra, ezzel további 3 pontot bezsebelve. Ami az egyéni teljesítményt illeti, mindenkinek voltak szép villanásai, ám a kegyelemdöfést DeadFox adta egy 4k clutch helyzetben, melyet 1v2-ben kellett megoldjon a 26. körben:


Statisztikák Cache-ről (HLTV.org)

Mirage

Valódi visszavágó is lehetett volna a második pálya, hiszen pont Mirage-on kapott ki annak idején Magiskéktől a HellRaisers Atlantában a csoportkör harmadik fordulójában. Azonban a meccs nem a HR kénye szerint alakult, hiszen a dán együttes kiköszörülte a csorbát az első mapot követően. Az első félidőt 9:6-ra nyerte a North CT-ben, majd 16:10-zel fejezték be a mérkőzést támadóként. Ange1-ék nem kaptak túl sok lehetőséget a csillogásra, ráadásul az előző pályán kiemelkedő Zero és DeadFox voltak a szerver leggyengébb játékosai. A meccs talán egyik legszebb megmozdulása is a dánoktól érkezett, egész pontosan cajunb szállította azt az első pisztoly körben:


Statisztikák Mirage-ról (HLTV.org)

Tehát 1-1 lett ennek az összecsapásnak is a vége, ezzel a North megtartotta csoportelső pozícióját és a HR-nek is jól jött a plusz 3 pont, hiszen jelenleg a 4., továbbjutást érő helyen állnak! Az előző szezon statisztikái alapján 15 győzelem, vagyis legalább 45 pont kellett a továbbjutáshoz. Most 27 pontot birtokolnak, melyhez további 18 hiányzik. Ezt a hátralévő 12 Bo1 mérkőzés során 6 győzelemmel meg is szerezhetnék, vagyis a kilátások egyre jobbak a számukra!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!