Élete szülinapját kapta meg ez a 6 éves kislány!

Egy 6 éves kislány szó szerint a mennyországban érezhette magát szülinapján, mivel az egészet kedvenc játéka köré építették, vagyis az Overwatch köré.

Egy texasi hat éves kislány élete legjobb szülinapi buliját kapta meg, ami teljes mértékben az Overwatch-ra épült.

A képeket a lány édesapja töltötte fel a twitterre, ahol életképeket osztott meg a buliról. Volt itt minden, két emeletes Overwatch torta, hozzá kis sütik csoki és vanília ízesítésben, D.va és Tracer ajándékcsomagok, Pachimari asztaldekoráció és persze egy nagyon boldog ünnepelt.

"Köszönöm ezt a fantasztikus játékot!", írta a twitteren, majd hozzátette "a kislányom saját maga választotta ki ezt a témát. Elnézve az apuka twitternevét, vault_boy101 egyértelmű, hogy ő sem idegen a játékok terén, de legalábbis a Fallout világát biztosan ismeri.

A party akkora visszhangot kapott, hogy a játék egyik szinkronhangja is felfigyelt rá. Anjali Bhimani, aki  Symmetra hangját adja azt mondta, ő is szívesen elment volna erre a bulira.

Pár apró dologgal még ki lehetett volna azért egészíteni a dekorációt, persze itt az ember kreativitása hajlamos megindulni, ha valami ilyesmit lát. Jól mutatott volna még egy Eichenwalde témájú ugrálóvár és persze csomó Overwatch cosplayes. Kinek kell egy póni, ha lehet helyette egy D.va mech-ed is? Ha nagyon nagylelkűek akarunk lenni, akkor akár még egy mechanikus Orisa is be lehetett volna fogni lovagolás céljából.

Ti mivel egészítettétek volna még ki ezt a bulit?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!